Katsojia koskevat päivitykset

Tästä artikkelista löydät kaikki YouTubeen tehdyt muutokset ja päivitykset. Jos olet YouTube Premiumin jäsen, voit lukea lisää päivityksistä ja tarjouksista täältä. Jos olet sisällöntuottaja, katso lisätietoja sisällöntuotannon työkaluihin ja ominaisuuksiin tehdyistä muutoksista täältä.

Uusimmat päivitykset

Muutokset ja päivitykset kahdelta viime viikolta

• Reaktiot nyt käytettävissä kaikilla alustoilla: Reaktiot ovat nyt käytettävissä livechatissa tietokoneella ja Android-mobiililaitteilla iPhone- ja iPad-laitteiden lisäksi. Nyt voit reagoida hetkessä napauttamalla haluamaasi reaktiota. Reaktiot ovat anonyymejä. Lue lisää.
  • YouTube Musicin kuunteleminen HomePodilla ja Fitbitillä: YouTube Music Premiumin tai YouTube Premiumin jäsenenä voit kuunnella ladattua musiikkia ja podcasteja tuetuilla Fitbit- ja Apple HomePod ‐laitteilla. Lue lisää.
  • Kuuntele podcasteja YouTube Musicissa: Jos olet Euroopassa, Lähi-idässä tai Afrikassa, löydät nyt podcastit YouTube Music ‐sovelluksesta. Voit etsiä kiinnostavia podcasteja ja kuunnella niitä taustalla jäsenyydestä riippumatta. Katso, miten löydät podcasteja YouTube Musicista.
  • Kuuntele podcasteja YouTube Musicissa: Jos olet Kanadassa, Latinalaisessa Amerikassa, Aasiassa tai Tyynenmeren saarilla, löydät nyt podcastit YouTube Music ‐sovelluksesta. Voit etsiä kiinnostavia podcasteja ja kuunnella niitä taustalla jäsenyydestä riippumatta. Katso, miten löydät podcasteja YouTube Musicista.
  • Kommentit YouTube Musicissa: Voit nyt kommentoida kappaleita, videoita ja podcast-jaksoja YouTube Music ‐sovelluksessa iOS- ja Android-laitteilla. Kommenttien avulla voit kertoa mielipiteesi ja olla yhteydessä muihin YouTube-käyttäjiin. Lue lisää.
  • NFL Sunday Ticketin opiskelijajäsenyyden ostaminen: NFL Sunday Ticketin opiskelijajäsenyys on saatavilla keskiviikosta 23.8.2023 alkaen. Ehdot täyttävät opiskelijat voivat ostaa NFL Sunday Ticketin YouTubessa 109 dollarin hintaan tai yhdistää sen NFL RedZoneen 10 dollarin lisähintaan. Opiskelijajäsenyys on saatavilla maanlaajuisesti ennen runkosarjan alkua syyskuussa. Lue lisää opiskelijajäsenyydestä.

Welcome to the YouTube Viewers Channel!

Tilaa YouTube Viewers ‐kanava, niin kuulet tuoreimmat uutiset, päivitykset ja vinkit.

Edelliset päivitykset

Muutokset ja päivitykset kuuden viime kuukauden ajalta

Elokuu 2023

• Samples-ominaisuus YouTube Music ‐sovelluksessa: Uuden Samples-ominaisuuden avulla näet YouTube Music ‑sovelluksessa personoituja musiikkivideoklippejä. Tutustu ominaisuuden käyttöön tai aloita katselu napauttamalla alavalikosta Samples.
  • NFL Sunday Ticketin ostaminen kuukausilaskutuksella: NFL Sunday Ticket on pian ostettavissa kuukausilaskutuksella YouTubesta ja YouTube TV:stä. Useimmilla alueilla katsojat voivat ostaa NFL Sunday Ticketin neljän kuukausimaksun sopimuksella, joka vastaa kertamaksulla ostettavan tilauksen hintaa. Lue lisää kuukausilaskutuksesta.

Heinäkuu 2023

• Moninäkymä saatavilla YouTube-sovelluksessa: Moninäkymän avulla voit katsoa jopa neljää striimiä samanaikaisesti striimauslaitteella tai älytelevisiolla. YouTube-sovelluksen moninäkymän avulla voit katsoa eri otteluita yhdessä ja vaihtaa audiota kuullaksesi selostuksen tapahtumien tiivistyessä. Voit myös siirtyä koko näytön tilaan nähdäksesi pelitapahtumat paremmin. Lue lisää striimien katsomisesta samanaikaisesti moninäkymässä.

Kesäkuu 2023

• Pride-emoji 🏳️‍🌈: Tutustu uusiin tapoihin näyttää tukesi ja kertoa livechat-kommenteissa, että tuet HLBTQ+-yhteisöä. Kesäkuun ajan tietyillä alueilla olevat katsojat näkevät uudet emojit emojivalitsimessa. Lue lisää live-emojista täältä. Odotamme innolla, miten emojeita hyödynnetään yhteydenpidossa YouTubessa!

Toukokuu 2023

• Reaktiot livechatissa iPhonella ja iPadilla: Kun katsot livestriimiä iPhonella tai iPadilla ja chat on auki, voit reagoida hetkessä napauttamalla haluamaasi reaktiota. Lue lisää.
  • Tarinat eivät ole enää käytettävissä 26. kesäkuuta alkaenTarinat eivät ole enää käytettävissä YouTubessa 26.6. alkaen. Voit edelleen nähdä kaikki 26.6. mennessä julkaistut tarinat seitsemän päivän ajan niiden jakamisen jälkeen. Lue lisää.

Huhtikuu 2023

• Kuuntele podcasteja YouTube Musicissa: Jos olet Yhdysvalloissa, löydät nyt podcastit YouTube Music ‐sovelluksesta. Voit etsiä kiinnostavia podcasteja ja kuunnella niitä taustalla jäsenyydestä riippumatta. Katso, miten löydät podcasteja YouTube Musicista.