Last ned rapporter i Studio-innholdsbehandlingen

Disse funksjonene er bare tilgjengelige for partnere som bruker YouTube Studio-innholdsbehandlingen. Kontakt YouTube-partneradministratoren din for å få tilgang.
Du kan laste ned CSV-filer med de endelige inntekts- og resultatdataene dine i Studio-innholdsbehandlingen. Disse rapportene genereres automatisk og er tilgjengelige i 60 dager. Etter 60 dager slettes rapportene. Dette er for å overholde retningslinjene for oppbevaring av data.

Last ned rapportene dine

Slik finner og laster du ned rapportene dine i Studio-innholdsbehandlingen:

1. Logg på Studio-innholdsbehandlingen
  2. På menyen til venstre velger du Rapporter .
  3. Øverst på siden velger du hva slags rapport du vil laste ned. Finn ut mer om de forskjellige rapportene.
  4. Ved siden av «Se» velger du Ukentlige eller Månedlige.
    • Ukentlige rapporter viser som standard de to siste månedene. Rapportene fjernes fra databasen vår etter to måneder.
    • Månedlige rapporter med inntektsdata viser som standard de to siste månedene. Du kan se de totale beløpene fra tidligere måneder ved å utvide visningen.
  5. Velg versjonen av rapporten du vil laste ned (f.eks. versjon 1.0 eller versjon 1.1).
  6. Klikk på rapportnavnet for å laste den ned.
Microsoft Excel for Macintosh støtter ikke UTF-8-koding. Hvis metadataene dine inneholder ikke-latinske tegn, må du bruke et annet regnearkprogram, som Google Regneark.

Tilgjengelige rapporter

Finansielt sammendrag

På «Finansielt sammendrag»-fanen finner du betalingssammendragsrapporten. Denne rapporten gir deg en oversikt over inntektene dine og justeringer. Den publiseres vanligvis etter den 17. i hver måned.

Betalingssammendragsrapport
Rapportnavn Beskrivelse
Betalingssammendrag I Betalingssammendrag-rapporten ser du en oversikt over totalinntektene dine inndelt etter inntektstype (f.eks. annonser, abonnementer og transaksjoner). Rapporten inneholder også justeringer. Den totale inntekten rapporteres i både USD og den lokale valutaen din.

Finansielle rapporter

Disse rapportene inneholder endelige inntektsdata og publiseres vanligvis i tidsrommet mellom den 10. og den 14. hver måned.

Finansielle rapporter
Rapportnavn Beskrivelse
Annonseinntekter

I Annonseinntekter-rapporten ser du informasjon om inntekter og avspillingsdata knyttet til videoer som vises med annonser.

Abonnementsinntekter I Abonnementsinntekter-rapporten ser du inntekter fra YouTube Music, Google Play Musikk og YouTube Premium.
Transaksjonsinntekter

Inntektsrapporten for transaksjoner inneholder inntektsdata fra filmutleie (EST) og videoutleie (VOD, video på forespørsel).

Inntektsrapporten for transaksjoner er bare tilgjengelig for TV-/filmpartnere.

Audio Tier-inntekter I Audio Tier-inntektsrapporten finner du YouTube Music-inntekter fra brukere som oppfyller følgende kriterier:
  • De bruker en radiolignende versjon som ikke er på forespørsel.
  • De bruker Google-assistenten på skjermløse enheter (for eksempel Google Home)
Inntekter fra annonsejusteringer

I denne rapporten finner du en oppsummering av justerte annonseinntekter. Dette kan omfatte genererte inntekter som har vært gjenstand for tvist, samt inntekter fra innholdselementer som har vært i konflikt, men der konflikten nå er løst.

Denne rapporten publiseres bare når det er gjort justeringer for en gitt måned.

Justering på kanalnivå

Rapporten for justering på kanalnivå omfatter fradrag og tilbakeføringer (der det er aktuelt) for kanaler som har brutt retningslinjene for inntektsgenerering på YouTube-kanaler. Denne rapporten er inndelt etter kanal og valutakode og inneholder begrunnelser for eventuelle fradrag.

Denne rapporten er bare tilgjengelig for CMS-partnere som ikke er musikkpartnere, og MCN-A-partnere.

Inntekter fra abonnementsjusteringer

I Inntekter fra abonnementsjusteringer-rapporten oppsummeres justeringer for abonnementsinntekter.

Denne rapporten publiseres bare når det er gjort justeringer for en gitt måned.

Betalte funksjoner I Betalte funksjoner-rapporten ser du inntekter fra
  • Super Chat-kjøp (SCT)
  • medlemskap (SPT)
  • Super Stickers (SST)
  • BrandConnect (YTBC)
Andre rapporter Egendefinerte rapporter (ikke tilgjengelig for alle brukere).

Resultatrapporter

Resultatrapportene publiseres i hovedsak ukentlig. Enkelte rapporter kan publiseres oftere. Følgende resultatrapporter er tilgjengelige:

• videorapporten
  • rapporten om innholdselementer
  • referanserapporten
  • kravrapporten
  • rapporten om kampanjeresultater
Resultatrapporter
Rapportnavn Beskrivelse
Videoer I Videoer-rapporten ser du
  • videostatus
  • annonseaktivering
  • antall avspillinger
  • innholdselement-ID
  • regler

Videoer-rapporten er tilgjengelig tre ganger i uken. Den inkluderer ikke inntektsdata.

Hvis det fremsettes krav mot en video fra flere innholdselementer, ser du flere ID-er i Innholdselement-ID-kolonnen, men bare ett sett med metadata.

Innholdselementer I Innholdselementer-rapporten ser du alle de viktigste detaljene om innholdselementene dine. De tre rapportene som er tilgjengelige, er
  • rapporten om innholdselementer
  • rapporten om innholdselementer med konflikter
  • rapporten om innholdselementdeler
Rapporten inneholder informasjon du ikke finner i andre rapporter, blant annet om
  • eierskapsområder
  • typen innholdselement
  • integrert innholdselement-ID
  • aktive og inaktive referanser
  • samsvarsregler
Dette dokumentet er nyttig for partnere som vil
  • kontrollere at eierskapsinformasjonen er riktig i et sett med innholdselementer
  • tilordne integrerte innholdselement-ID-er til syntetiserte innholdselement-ID-er
  • se alle innholdselementer med en bestemt samsvarsregel
Disse rapportene publiseres daglig (hvis de er tilgjengelige).
Referanser

I Referanser-rapporten ser du en oversikt over alle aktive referansefiler og tilknyttede samsvar.

Krav

I Krav-rapporten ser du en fullstendig liste over alle aktive krav som er tilknyttet kontoen, inkludert attributtene og innstillingene til hvert enkelt krav.

Kampanjer

I Rapporten om kampanjeresultat ser du hvor ofte kampanjekort i kvalifiserte videoer ble klikket på.