Laai verslae in Studio Inhoudbestuurder af

Hierdie kenmerke is slegs beskikbaar vir vennote wat YouTube Studio Inhoudbestuurder gebruik. Kontak jou YouTube Vennootbestuurder om toegang te kry.
Jy kan .csv-lêers van jou gefinaliseerde inkomste- en prestasiedata uit Studio Inhoudbestuurder aflaai. Hierdie verslae word outomaties gegenereer en is vir 60 dae beskikbaar. Verslae word ná 60 dae uitgevee om aan databehoudbeleide te voldoen.

Laai jou verslae af

Om jou verslae in Studio Inhoudbestuurder te kry en af te laai:

1. Meld by Studio Inhoudbestuurder aan
  2. Kies Verslae op die linkerkieslys.
  3. Kies die tipe verslag wat jy wil aflaai boaan die bladsy. Kom meer te wete oor verslagtipes.
  4. Kies Weekliks of Maandeliks langs “Aansig”.
    • Weeklikse verslae wys by verstek die afgelope 2 maande. Verslae ouer as 2 maande sal uit ons databasis verwyder word.
    • Maandelikse verslae wat inkomste bevat, wys by verstek die afgelope 2 maande. Jy sal die totale bedrae van vorige maande kan sien deur die aansig uit te brei.
  5. Kies die weergawe van die verslag wat jy wil aflaai (bv., Weergawe 1.0, Weergawe 1.1).
  6. Klik die verslagnaam om dit af te laai.
Microsoft Excel vir Macintosh steun nie UTF-8-enkodering nie. Gebruik ’n ander sigbladapp soos Google Blaaie as jou metadata nie-Latynse karakters bevat.

Beskikbare verslae

Finansiële opsomming

Die "Finansiële opsomming"-oortjie bevat die Betalingsopsomming-verslag. Hierdie verslag gee ’n oorsig van jou inkomste en aanpassings. Dit word gewoonlik ná die 17e van elke maand gepubliseer.

Betalingopsommingverslag
Verslag se naam Beskrywing
Betalingopsomming Die Betalingopsommingverslag sluit jou totale inkomste in, uiteengesit volgens inkomstetipe (bv. advertensies, intekening, transaksioneel). Dit sluit ook aanpassings in. Totale inkomste word in VSD sowel as jou betaalgeldeenheid gerapporteer.

Finansiële verslae

Hierdie verslae bevat finale inkomstedata en word gewoonlik tussen die 10de en 14de van elke maand gepubliseer.

Finansiële verslae
Verslag se naam Beskrywing
Reklame-inkomste

Die Reklame-inkomsteverslag bevat inkomste en kyke wat verband hou met advertensie-gesteunde video’s.

Intekeninginkomste Die Intekeninginkomsteverslag sluit inkomste uit YouTube Music, Google Play Musiek en YouTube Premium in.
Transaksiesinkomste

Die Transaksie-inkomsteverslag bevat inkomste uit fliekhuur (EST) en videohuur (VOD).

Die Transaksie-inkomsteverslag is slegs beskikbaar vir fliek- en TV-vennote.

Oudiovlakinkomste Die Oudiovlakinkomsteverslag bevat YouTube Music-inkomste van gebruikers wat:
  • ’n Radioagtige ervaring gebruik wat nie op aanvraag is nie
  • Op skermlose toestelle die Google Assistent gebruik (byvoorbeeld Google Home)
Advertensie-aanpassingsinkomste

Die verslag oor advertensie-aanpassingsinkomste gee ’n oorsig van aanpassings aan advertensie-inkomste. Dit kan ook inkomste insluit vanaf monetisering in dispuut en inkomste vanaf bategeskilbeslegting.

Hierdie verslag word net gepubliseer wanneer aanpassings vir ’n gegewe maand aangebring word.

Kanaalvlakaanpassing

Die kanaalvlakaanpassingverslag sluit, waar van toepassing, aftrekkings en hervrystellings in teen kanale wat YouTube se kanaalmonetiseringbeleide oortree het. Hierdie verslag is uiteengesit volgens kanale en hul geldeenheidkode, en sluit ’n rede vir aftrekkings in.

Hierdie verslag is slegs beskikbaar vir nie-musiek-CMS-vennote en MCN-A-vennote.

Intekening-aanpassingsinkomste

Die verslag oor Intekening-aanpassingsinkomste gee ’n oorsig van aanpassings aan intekeninginkomste.

Hierdie verslag word net gepubliseer wanneer aanpassings vir ’n gegewe maand aangebring word.

Betaalde kenmerke Die Betaalde Kenmerke-verslag sluit inkomste in vanuit:
  • Superklets-aankope (SCT)
  • Lidmaatskappe (SPT)
  • Super Stickers (SST)
  • BrandConnect (YTBC)
Ander verslae Gepasmaakte verslae (nie beskikbaar vir alle gebruikers nie).

Prestasieverslae

Prestasieverslae word gewoonlik op ’n weeklikse basis gepubliseer. Sommige verslae kan meer gereeld gepubliseer word. Die volgende prestasieverslae is beskikbaar:

• Video's-verslag
  • Bateverslag
  • Verwysingsverslag
  • Eiseverslag
  • Veldtogprestasie -verslag
Prestasieverslae
Verslag se naam Beskrywing
Video’s Die Videoverslag sluit die volgende in:
  • Videostatus
  • Advertensie-aktivering
  • Aantal kyke
  • Bate-ID
  • Beleid

Die Videoverslag is 3 keer per week beskikbaar. Dit sluit nie inkomstedata in nie.

As ’n video deur veelvuldige komponente opgeëis word, sal jy veelvuldige komponent-ID’s in die komponent-ID-kolom sien, maar slegs een stel komponentmetadata.

Bates Die Bateverslag bevat alle belangrike besonderhede oor jou bates. Daar is 3 bateverslae beskikbaar:
  • Bateverslag
  • Batekonflikverslag
  • Bates- (aandele) verslag
Inligting in hierdie verslag wat nie in ander verslae gevind kan word nie, sluit die volgende in:
  • Eienaarskapgebiede
  • Batetipe
  • Samestellende komponent-ID
  • Aktiewe en onaktiewe verwysings
  • Passingbeleid
Hierdie dokument is nuttig vir vennote wat die volgende wil doen:
  • ’n Stel bates nagaan om te bevestig dat die eienaarskapinligting korrek is
  • Karteer samestellende bate-ID's na gesintetiseerde bate-ID's
  • Alle bates met ’n spesifieke passingbeleid sien
Hierdie verslae word op ’n daaglikse basis gepubliseer (indien beskikbaar).
Verwysings

Die Verwysingsverslag verskaf ’n oorsig van al die aktiewe verwysingslêers en geassosieerde passings.

Eise

Die Eiseverslag bevat ’n volledige lys van alle aktiewe eise wat met die rekening geassosieer word, insluitend elke eis se eienskappe en instellings.

Veldtogte

Die Veldtogprestasieverslag vertel jou hoe gereeld veldtogkaarte op kwalifiserende video’s geklik is.