Lär dig var tittarna klickade på Prenumerera

Med YouTube Analytics kan du förstå var prenumeranterna befann sig när de tryckte på Prenumerera. Därmed kan du förstå vilket innehåll eller vilka YouTube-sidor som är bäst på att konvertera tittare till prenumeranter.

Se prenumerationskällor

Du kanske inte kan se information om prenumerationskällor om din video eller kanal inte har tillräckligt med trafik under den valda tidsperioden.

1. Logga in på YouTube Studio.
  2. I menyn till vänster väljer du Analytics.
  3. Klicka på VISA MER på ett kort.
  4. Högst upp väljer du Prenumerationskälla.

Beskrivning av prenumerantkällorna

YouTubes visningssida Prenumerationer från prenumerationsknappen på videovisningssidor.
Din YouTube-kanal  Prenumerationer från prenumerationsknappen på din kanalsida.
Annan YouTube-kanal Prenumerationer från andra kanaler som marknadsför din kanal.
Interaktiva funktioner Prenumerationer från interaktiva funktioner i dina videor, som slutskärmar eller anpassade vattenstämplar.
YouTubes startsida Prenumerationer från YouTubes startsida.
YouTube-sökning Prenumerationer från sökresultat. Du kan också se vad tittarna sökte på innan de prenumererade.
Annonsering på YouTube Prenumerationer från annonser.
Prenumerationsflödet Minskning i antal prenumeranter från prenumerationsflödet. Informationen kan hjälpa dig att förstå hur uppladdningsfrekvensen påverkar antalet prenumeranter.
Kanalens prenumerationslista Avslutade prenumerationer från prenumerationslistan i mobilen och prenumerationshanteraren på datorn.
Stängda konton Antalet prenumeranter har minskat på grund av att avslutade konton och spam har tagits bort.
Extern Prenumerationer från videor eller prenumerationsknappar som har bäddats in på andra webbplatser än YouTube.
(Endast artister) Officiella artistkanaler

Om du har en officiell artistkanal visas prenumerationer som görs på sidan för din officiella artistkanal i raden Din YouTube-kanal.

Prenumeranter från din ämneskanal och tidigare kanalsida räknas med i raden Officiella artistkanaler.

Annat Prenumerationer från okända källor.
Fler frågor om prenumeranter? Läs våra frågor och svar om YouTube-prenumeranter