Finn ut hvor seerne klikket på Abonner

I YouTube Analytics kan du se hvilke sider og plattformer abonnentene dine var på da de klikket på «Abonner»-knappen. Med denne informasjonen blir det enklere å forstå hva slags innhold eller hvilke YouTube-sider som fungerer best når det gjelder å gjøre seere til abonnenter.

Se abonnementskildene dine

1. Logg på YouTube Studio.
  2. Velg Analytics på menyen til venstre.
  3. Klikk på SE MER på et hvilket som helst kort.
  4. Velg Abonnementskilde øverst.

Merk : Hvis videoen eller kanalen din ikke har hatt tilstrekkelig med trafikk i den valgte tidsperioden, kan det hende at du ikke ser Abonnementskilde-dimensjonen.

Forklaring av de forskjellige abonnementskildene

Videosiden på YouTube Abonnementer opprettet via Abonner-knappen på en videoside.
YouTube-kanalen din Abonnementer opprettet via Abonner-knappen på kanalsiden din.
Annen YouTube-kanal Abonnementer opprettet via andre kanaler der kanalen din er fremhevet.
Interaktive funksjoner Abonnementer opprettet via interaktive funksjoner i videoene dine, for eksempel via sluttskjermen eller vannmerket i videoen.
YouTube-startsiden Abonnementer opprettet via YouTube-startsiden.
YouTube-søk Abonnementer opprettet via søkeresultater. Du kan også se hvilke søkeord seerne skrev inn i søkefeltet rett før de ble abonnenter.
YouTube-annonsering Abonnementer opprettet via annonser.
Innlegg Abonnementer fra foruminnlegg.
Abonnementsfeed Abonnementer avsluttet via abonnementsfeeden. Denne informasjonen kan gjøre det enklere å forstå hvordan opplastingsfrekvensen din påvirker antallet abonnenter.
Kanalabonnementsliste Abonnementer avsluttet via abonnementslisten på mobil og abonnementsadministreringen på datamaskin.
Stengte kontoer Abonnementer avsluttet på grunn av fjerning av stengte kontoer og nettsøppel.
Ekstern Abonnementer opprettet via videoer eller Abonner-knapper som er innebygd på andre nettsteder enn YouTube.
(Bare for artister) Offisielle artistkanaler

Hvis du har en offisiell artistkanal, telles abonnementer som er opprettet direkte på den offisielle artistkanalsiden din, på raden «YouTube-kanalen din».

Abonnementer som er opprettet via emnekanalen eller den tidligere kanalsiden din, telles på raden «Offisielle artistkanaler».

Annet Abonnementer opprettet via uspesifiserte kilder.

Merk: I YouTube Analytics kan du se en oversikt over hvor mange som har begynt å abonnere på kanalen din via videoene, Shorts-videoene, direktesendingene eller innleggene dine – eller på andre måter. Finn ut mer.