Katsojien tilauspainikkeen käytön selvittäminen

YouTuben Tilastojen avulla voit selvittää, missä kohtaa sivustoasi tilaajat ovat olleet painaessaan Tilaa-painiketta. Tämä tieto auttaa sinua ymmärtämään, millainen sisältö tai YouTube-sivu houkuttelee katsojia tilaajiksi.

Tilaajien lähteiden katsominen

1. Kirjaudu YouTube Studioon.
  2. Valitse vasemmanpuoleisesta valikosta Tilastot.
  3. Klikkaa mistä tahansa kortista KATSO LISÄÄ.
  4. Valitse yläreunasta Tilauksen lähde.

Huom. Jos videolla tai kanavalla ei ole riittävästi liikennettä valitulla ajanjaksolla, et ehkä näe tilauksen lähdettä.

Tietoja eri tilaajien lähteistä

YouTube-katselusivu Tilaukset videon katselusivun tilauspainikkeesta.
YouTube-kanavasi Tilaukset kanavasi etusivun tilauspainikkeesta.
Muu YouTube-kanava Tilaukset muilta kanavilta, jotka esittelevät kanavaasi.
Interaktiiviset ominaisuudet Tilaukset videoiden interaktiivisista ominaisuuksista, kuten päätösruuduista tai vesileimoista.
YouTuben etusivu Tilaukset YouTuben etusivulta.
YouTube-haku Tilaukset hakutuloksista. Voit myös katsoa, mitä hakutermejä katsojat ovat käyttäneet ennen tilausta.
YouTube-mainonta Tilaukset mainoksista.
Postaukset Tilaukset yhteisöpostauksista.
Tilausfiidi Tilaajien määrän väheneminen tilaussyötteen mukaan. Tämän tiedon avulla voit selvittää, miten julkaisemistiheys vaikuttaa tilaajamääriin.
Tilausten kanavalista Tilausten peruutukset mobiilitilauslistasta ja tietokoneen tilausten ylläpidosta.
Suljetut tilit Tilaajien määrän väheneminen johtuu suljettujen tilien poistamisesta ja roskasisällöstä.
Ulkoinen Tilaukset videoista tai tilauspainikkeista, jotka on upotettu muille sivustoille kuin YouTubeen.
(Vain artistit) Viralliset artistikanavat

Jos sinulla on virallinen artistikanava, kanavan etusivulta suoraan tehtyjen tilausten määrä näkyy "YouTube-kanavasi"-rivillä.

Aihekanavasivujen tai aiempien kanaviesi etusivujen tilausmäärät näkyvät "Viralliset artistikanavat" ‑rivillä.

Muu Tilaukset määrittelemättömistä lähteistä.

Huom. YouTuben Tilastoista voit nähdä, montako tilaajaa olet saanut esimerkiksi videoiden, Shorts-videoiden, livestriimien ja postausten kautta. Lue lisää.