Vind uit waar kykers op "Teken in" geklik het

Gebruik YouTube Analytics om te verstaan waar jou intekenaars was toe hulle die “Teken in”-knoppie gedruk het. Dit help jou om te verstaan watter inhoud of YouTube-bladsye die beste is daarmee om kykers na intekenaars te verander.

Bekyk jou intekenaarbronne

1. Meld aan by YouTube Studio.
  2. Kies Analytics op die linkerkieslys.
  3. Klik op SIEN MEER op enige kaart.
  4. Kies Intekeningbron van bo af.

Let wel: As jou video of kanaal nie genoeg verkeer het in die gekose tydperk nie, sal jy dalk nie die intekeningbrondimensie sien nie.

Verstaan verskillende intekenaarbronne

YouTube-kykbladsy Intekeninge vanaf die intekenknoppie op videokykbladsye.
Jou YouTube-kanaal Intekeninge vanaf die intekenknoppie op jou kanaaltuisblad.
Ander YouTube-kanaal Intekeninge van ander kanale af waarop jou kanaal wys.
Interaktiewe kenmerke Intekeninge vanaf interaktiewe kenmerke op jou video's, soos eindskerms en videowatermerke.
YouTube-tuisblad Intekeninge vanaf die YouTube-tuisblad.
YouTube-soektog Intekeninge uit soekresultate. Jy kan ook lees watter soektogte kykers by die soekbalk ingevoer het voordat hulle ingeteken het.
YouTube Reklame Intekeninge vanaf advertensies.
Plasings Intekeninge vanaf gemeenskapplasings.
Intekeninge-stroom Vermindering in intekenaartelling van die intekeningestroom af. Hierdie inligting kan jou help om te verstaan watter impak jou oplaaifrekwensie op jou intekenaartelling het.
Intekeninge-kanaallys Uittekeninge uit die selfoonintekeninglys en rekenaarintekeningebestuurder.
Geslote rekeninge Vermindering van intekenaartelling veroorsaak deur die verwydering van geslote rekeninge en strooipos.
Ekstern Intekeninge vanaf video's of intekenknoppies wat op webwerwe anders as YouTube ingebed is.
(Slegs kunstenaars) Amptelike kunstenaarkanale

As jy 'n Amptelike Kunstenaarkanaal het, sal intekeninge wat op jou Amptelike Kunstenaarkanaal-tuisblad gedoen is, in die "Jou YouTube-kanaal"-ry getel word.

Intekenaars van jou onderwerpkanaal of vorige kanaaltuisblad af sal in die "Amptelike Kunstenaarkanaal"-ry getel word.

Ander Intekeninge vanaf ongespesifiseerde bronne.

Let wel: Jy kan in YouTube Analytics ’n uiteensetting sien van die aantal intekenaars wat vanaf jou video’s, Kortvideo’s, regstreekse strome, plasings en elders ingeteken het. Meer inligting.