Sådan fungerer annoncer for forældrestyrede konti og indhold, der er angivet som "lavet til børn", på YouTube

Annonceringspolitikkerne for indhold, der er lavet til børn, kan ændre sig med tiden. Vi anbefaler, at du regelmæssigt tjekker, om der er opdateringer af politikkerne.

Med henblik på at overholde Children’s Online Privacy Protection Act og andre love er personligt tilpassede annoncer, remarketing og andre funktioner til personlig målretning forbudt på YouTube i forbindelse med:

• Google-konti, der administreres via Family Link, og som tilhører børn på under 13 år (eller den gældende alder i dit land). De betegnes i det følgende som forældrestyrede konti.
  • Indhold, der er angivet som lavet til børn

Der kan blive vist indholdsbestemte annoncer for forældrestyrede konti og i forbindelse med indhold, der er angivet som lavet til børn, på YouTube. Disse annoncer er bl.a. baseret på følgende faktorer:

• Det indhold, der bliver set
  • Seerens aktuelle søgning
  • Seerens omtrentlige lokation (f.eks. by eller stat)

Annoncer skal overholde annoncepolitikkerne for indhold lavet til børn for at blive vist for forældrestyrede konti og i forbindelse med indhold, der er angivet som lavet til børn, på YouTube.

Annoncer på indhold, der er "lavet til børn"

Annoncer i visse kategorier kan stadig blive vist i indhold, der er markeret som "lavet til børn". Seere af indhold, der er "lavet til børn", kan få vist en bumper før og efter en videoannonce. Den fortæller dem, når en annonce starter og slutter.

Hvis du vil have flere oplysninger om annonceringspolitikkerne vedrørende annoncer på indhold, der er "lavet til børn", kan du tjekke annoncepolitikkerne for indhold "lavet til børn".

Politikker for annoncører

Annoncører må ikke vise personligt tilpassede annoncer for forældrestyrede konti eller i forbindelse med indhold, der er angivet som lavet til børn, på YouTube.

Annoncering, der henvender sig til børn eller vises i forbindelse med indhold, der er angivet som lavet til børn, skal overholde alle relevante love og regler. Annonceringen må ikke:

• Være vildledende, unfair eller upassende for den tiltænkte målgruppe
  • Gøre brug af sporingsværktøjer fra tredjeparter eller på anden vis forsøge at indsamle personlige oplysninger

Herunder kan du se eksempler på nogle af de produkter, som annoncører ikke må annoncere for i forbindelse med forældrestyrede konti og indhold, der er angivet som lavet til børn:

• Medieindhold, som er uegnet for børn: Medieindhold (film, tv-serier osv.), der kan påvirke brugere, som er under 13 år gamle.
  • Videospil, som er uegnede for børn: Elektroniske videospil (og tilbehør), der kan spilles på en spillekonsol, computer eller andre elektroniske enheder, f.eks. en mobiltelefon eller tablet, er forbudte, hvis spillets indholdsklassificering ikke er egnet til målgrupper på 13 år eller derunder.
  • Dating og forhold: Annoncer for datingtjenester, familieterapi og tjenester, der kan assistere ved ægteskab eller skilsmisse.
  • Skønhed og vægttab: Produkter til personlig pleje og fitness-produkter, der er relateret til vægttab, diæt og ernæring.
  • Mad og drikke: Det er ikke tilladt at annoncere for mad og drikkevarer, uanset det ernæringsmæssige indhold.
  • Ulovlige eller regulerede produkter: Det er ikke tilladt at annoncere for produkter, der er regulerede eller ulovlige at annoncere til børn, herunder forbudt indhold og indhold underlagt begrænsninger. Dette gælder også for produkter, som kan udgøre en sikkerhedsrisiko for børn.
  • Politiske annoncer: Alle former for politiske annoncer, herunder oplysninger om politiske kandidater eller deres politiske ståsteder, partier, fundraising eller interessegrupper eller deres programmer.
  • Religiøse annoncer: Alle former for religiøse annoncer er forbudt, f.eks. tilbud med relation til religion, religiøs tro, herunder religiøse skoler, bøger m.m.
  • Annoncer relateret til voksenindhold: Seksuelt indhold eller indhold, der er beregnet til voksne og ikke egnet for brugere under 13 år.
  • Farligt indhold: Farligt og upassende indhold for brugere, der er under 13 år, og som generelt set kræver opsyn af en voksen.
  • Voldeligt indhold: Voldeligt eller udpenslet indhold, der er beregnet til voksne, og som ikke er egnet for brugere, der er under 13 år.