Com funcionen els anuncis en comptes supervisats i contingut definit com a "creat per a nens" a YouTube

Les polítiques de publicitat relatives al contingut creat per a nens poden canviar amb el temps. Et recomanem que les consultis de tant en tant per conèixer les últimes actualitzacions.

Per complir la Llei de protecció de la privadesa infantil a Internet dels EUA (COPPA) i altres lleis, els anuncis personalitzats, el remàrqueting i altres funcions de segmentació personalitzada estan prohibits a YouTube en aquests casos:

Els anuncis contextuals es poden difondre a YouTube en comptes supervisats i contingut definit com a creat per a nens. Aquests anuncis es basen en factors com els següents:

• El contingut que es visualitza.
  • La cerca actual de l'espectador.
  • La ubicació general de l'espectador (com ara la ciutat o província).

Els anuncis han de complir la política d'anuncis relativa al contingut creat per a nens per tal de ser aptes per aparèixer a YouTube en comptes supervisats i contingut definit com a creat per a nens.

Anuncis en contingut "creat per a nens"

És possible que es continuïn mostrant anuncis de determinades categories al contingut marcat com a "creat per a nens". A més, pot ser que els espectadors d'aquest tipus de contingut vegin un anunci bumper abans i després que es mostri un anunci de vídeo. Això permet avisar-los quan comença i acaba un anunci.

Per entendre les polítiques per a anunciants sobre els anuncis en contingut "creat per a nens", consulta la nostra política d'anuncis relativa al contingut "creat per a nens".

Polítiques per a anunciants

Els anunciants no poden publicar anuncis personalitzats a YouTube en comptes supervisats o contingut definit com a creat per a nens.

Els anuncis que estiguin destinats a nens o que es publiquin en contingut que s'ha definit com a creat per a nens han de complir totes les lleis i la normativa pertinents. Estan prohibits:

• Els anuncis enganyosos, deslleials o inadequats per al públic a qui van dirigits.
  • Els anuncis que fan servir sistemes de seguiment de tercers o que intenten recollir informació personal.

A continuació s'indiquen alguns productes que els anunciants no poden anunciar a YouTube en comptes supervisats ni en contingut definit com a creat per a nens:

• Contingut multimèdia inadequat per a nens: contingut multimèdia, com ara pel·lícules o programes de televisió, que no sigui apte per mostrar-se a usuaris menors de 13 anys.
  • Videojocs inadequats per a nens: els videojocs electrònics (i els accessoris relacionats) amb què es pot jugar en una videoconsola, un ordinador o un altre dispositiu electrònic, com ara un telèfon mòbil o una tauleta, estan prohibits si el sistema de classificació ha considerat que no són adequats per a un públic menor de 13 anys.
  • Cites i relacions: anuncis de llocs web de cites, orientació familiar i serveis matrimonials o de divorcis.
  • Bellesa i pèrdua de pes: productes relacionats amb la cura personal externa i productes de fitnes relacionats amb la pèrdua de pes, la dieta i la nutrició.
  • Aliments i begudes: els productes relacionats amb els aliments i les begudes de consum estan prohibits, independentment del seu contingut nutricional.
  • Productes il·legals o regulats: es prohibeix publicitar entre el públic infantil productes regulats o il·legals, incloent-hi el contingut prohibit i el contingut restringit. Això també inclou productes que puguin suposar riscos de seguretat per als nens.
  • Anuncis polítics: anuncis polítics de pagament de qualsevol tipus, inclosa la informació sobre candidats polítics o les seves posicions polítiques, sobre partits polítics, sobre recaptació de fons o sobre els comitès d'acció política o els seus programes.
  • Anuncis religiosos: es prohibeixen anuncis religiosos de qualsevol tipus, com ara ofertes relacionades amb la religió, creences religioses, escoles religioses, llibres religiosos, etc.
  • Anuncis relacionats amb contingut per a adults: contingut sexual i contingut no apte per a menors adreçat a un públic adult i no apropiat per a usuaris menors de 13 anys.
  • Contingut perillós: contingut perillós i inadequat per a usuaris menors de 13 anys o que en general requereixi la supervisió d'un adult.
  • Contingut violent: contingut violent i gràfic adreçat a un públic adult i no adequat per a usuaris menors de 13 anys.