Titta på en film du köpt på YouTube

När du köper eller hyr filmer på YouTube kan du titta på dem på en dator, mobil enhet, smart-tv, streamingenhet eller spelkonsol. Du måste vara inloggad på ditt Google-konto när du vill komma åt köpen. Hyrvideor är tillgängliga så länge hyrperioden sträcker sig, från och med att du börjar titta första gången. Köp är tillgängliga på obestämd tid. Mer information finns i våra användningsregler.

Tittare i USA, Tyskland, Frankrike, Australien och Förenade kungariket: Om du har köpt en prenumeration på en Primetime-kanal på YouTube visas program i rekommendationerna på startsidan och i sökresultaten på YouTube. Du kan även se dina köpta prenumerationer direkt.

Obs! Vissa videor har andra egenskaper till ett annat pris. Uppspelning av HD- och UHD-titlar är endast tillgängligt för vissa enheter samt beroende på internethastigheten. Läs mer i Krav på HD/UHD-enheter.

Titta på en dator

För att få tillgång till dina köpta filmer behöver du logga in på YouTube och välja Filmer och tv i menyn till vänster. Välj sedan Köpt för att visa filmer som du har köpt.
Du kan titta på filmer som du har hyrt eller köpt på webbläsare som har stöd för HTML5-uppspelning. Se vilka webbläsare som fungerar med filmer på YouTube.

Titta på en mobil enhet

Du kan titta på hyrda och köpta filmer på vissa smartphones och surfplattor med YouTube-appen på enheten.
Du kan se alla videor du har köpt genom att trycka på din profilbild och sedan öppna Filmer och tv.
Obs!
  • Du kan köpa innehåll på en iOS-enhet på vissa platser. Du ser om iOS-köp stöds på din plats genom att titta här.
  • Om iOS-köp inte stöds på din plats kan du ändå köpa filmer på en annan enhet. När köpet är genomfört kan du titta på innehållet på din iOS-enhet.
  • Vissa filmer som du köper i YouTube-appen för Android faktureras via Google Play. Detta påverkar inte priser eller kostnader. Du kan även begära en återbetalning.

Titta med Chromecast

Om du har en Chromecast kan du använda den för att titta på filmer som du har hyrt eller köpt på YouTube på en tv. Börja genom att öppna YouTube-appen på din mobila enhet och se till att du är inloggad på ditt Google-konto. När du har gjort det:
  1. Välj en YouTube-video som du vill titta på.
  2. Casta videon till tv:n genom att klicka på Casta .
Du kan också casta från en Chrome-webbläsare genom att följa stegen i den här artikeln.
Om du har frågor om hur man använder Chromecast kan du besöka hjälpcentret för Chromecast.

Titta på smart-tv:ar eller andra streamingenheter

Du kan även se köpta filmer med YouTube-appen för smart-tv:ar, Apple TV, Android TV, Fire TV och Roku.

Titta på filmer du har köpt på YouTube genom att logga in i YouTube-appen och öppna Dina filmer på fliken Bibliotek för att titta på allt ditt innehåll. Se till att du har den senaste versionen av YouTube-appen installerad på din enhet.

Du kan dessutom casta hyrt och köpt innehåll till Android TV med hjälp av Cast-knappen på telefonen, surfplattan eller datorn.

Titta på spelkonsoler

Filmer som du har köpt på YouTube kan visas på Xbox One, Xbox 360, Playstation 3, Playstation 4, Wii U och Nintendo Switch.
Om du vill titta på en film som du har köpt loggar du in på YouTube-appen och öppnar fliken Bibliotek  följt av Dina Filmer. Välj sedan Köpt för att visa filmer som du har köpt.
Det går inte att köpa filmer på spelkonsoler. Du kan köpa filmer på en annan enhet och sedan titta på dem på spelkonsolen enligt anvisningarna ovan.