Så här tittar du på köpta filmer och tv-program

När du har köpt eller hyrt filmer och tv-program på YouTube kan du titta på dem på någon av följande enheter som stöds. Du måste vara inloggad på ditt Google-konto för att få tillgång till dina köp.  Läs mer om hur du köper filmer och tv-program på en dator eller mobil enhet, eller på en smart-tv.

Titta på en dator

För att få tillgång till köpta filmer och tv-program på datorn loggar du in på ditt Google-konto och går till sidan Köp, eller sök på YouTube efter en film eller ett tv-program som du vill köpa eller hyra.
Du kan titta på filmer och programserier som du har hyrt eller köpt på webbläsare som har stöd för HTML5-uppspelning. Se vilka webbläsare som fungerar med filmer och programserier på YouTube.

Titta på en mobil enhet

Du kan titta på hyrda och köpta program på vissa smartphones och surfplattor med YouTube-appen på enheten.
Du hittar alla videor som du har köpt genom att trycka på fliken Bibliotek och sedan gå till avsnittet Köp.
Du kan köpa innehåll på en iOS-enhet på vissa platser. Du ser om iOS-köp stöds på din plats genom att titta här. Om iOS-köp inte stöds på din plats kan du ändå köpa filmer och tv-program på en annan enhet och sedan titta på dem på iOS-enheten med hjälp av anvisningarna ovan.

Titta med Chromecast

Om du har en Chromecast kan du använda den för att titta på program som du har hyrt eller köpt på YouTube på en tv. Börja genom att öppna YouTube-appen på din mobila enhet och se till att du är inloggad på ditt Google-konto. När du har gjort det:
  1. Välj en YouTube-video som du vill titta på.
  2. Casta videon till tv:n genom att klicka på Casta .
Du kan också casta från en Chrome-webbläsare genom att följa stegen i den här artikeln.
Om du har frågor om hur man använder Chromecast kan du besöka hjälpcentret för Chromecast.

Titta på smart-tv

Du kan även se köpta filmer och tv-program med YouTube-appen för smart-tv, Apple TV, Android TV, Fire TV och Roku.

Du kan titta på filmer och programserier som du har köpt på YouTube genom att logga in på YouTube-appen och gå till avsnittet Köp på fliken Bibliotek . Se till att du har den senaste versionen av YouTube-appen installerad på enheten.

Du kan även casta hyrt och köpt innehåll till Android TV med hjälp av knappen Casta  på mobilen, surfplattan eller datorn.

Titta på spelkonsoler

Filmer och tv-program som du har köpt på YouTube kan visas på Xbox One, Xbox 360, Playstation 3, Playstation 4, Wii U och Nintendo Switch.
Du kan titta på en film eller ett tv-program som du har köpt genom att logga in på YouTube-appen och gå till avsnittet Köp på fliken Bibliotek .
Det går för närvarande inte att köpa filmer eller tv-program på spelkonsoler. Du kan köpa filmer eller tv-program på en annan enhet och sedan titta på dem på spelkonsolen enligt anvisningarna ovan.
Tänk på följande:
  • Hyrfilmer är tillgängliga under hela hyrperioden från och med att du börjar titta på filmen för första gången. Du kan titta på innehåll som du har köpt hur många gånger du vill. Se våra användningsregler för mer information.
  • För vissa videor kan olika priser för olika upplösningar också vara tillgängliga. Du kan bara spela upp HD- och UHD-titlar på de enheter och med de internethastigheter som stöds. Läs mer i Krav på HD/UHD-enheter.