Slik spiller du av filmer og TV-programmer du har kjøpt

Når du kjøper eller leier filmer og TV-programmer på YouTube, kan du spille dem av på de støttede enhetene nedenfor. Du må være logget på Google-kontoen din for å få tilgang til kjøpene dine.  Finn ut mer om hvordan du kjøper filmer og TV-programmer på datamaskiner og mobilenheter eller på smart-TV-er.

Spill av på datamaskiner

For å få tilgang til filmer og TV-programmer du har kjøpt, på en datamaskin, logger du på Google-kontoen din og går til Kjøpt-siden. Du kan også søke etter en film eller et TV-program du ønsker å kjøpe eller leie, på YouTube.
Filmer og programmer du har leid eller kjøpt, kan spilles av i nettlesere som støtter HTML5-avspilling. Ta en titt på hvilke nettlesere som fungerer sammen med filmer og programmer på YouTube.

Spill av på mobilenheter

Innhold du har leid eller kjøpt, kan spilles av på enkelte smarttelefoner og nettbrett via YouTube-mobilappen.
Du finner alle videoene du har kjøpt, ved å trykke på Bibliotek-fanen og deretter gå til Kjøp-delen.
Du kan kjøpe innhold på iOS-enheter i utvalgte land og områder. Her kan du se om kjøp på iOS støttes i landet eller området ditt. Hvis kjøp på iOS ikke støttes i området ditt, kan du fortsatt kjøpe filmer og TV-programmer via en annen enhet og deretter bruke fremgangsmåten ovenfor til å spille av innholdet på en iOS-enhet.

Spill av via Chromecast

Med en Chromecast-enhet kan du se innhold du har leid eller kjøpt på YouTube, på TV-en din. Kom i gang ved å åpne YouTube-appen på mobilenheten. Du må være logget på Google-kontoen din. Deretter gjør du følgende:
  1. Velg YouTube-videoen du vil se på.
  2. Klikk på Cast-ikonet for å caste videoen til TV-en.
Du kan også caste videoen fra Chrome-nettleseren ved å følge fremgangsmåten i denne artikkelen.
Hvis du har generelle spørsmål om hvordan du bruker Chromecast, kan du gå til brukerstøtten for Chromecast.

Spill av på smart-TV-er

Du får også tilgang til filmer og TV-programmer du har kjøpt i YouTube-appen, på smart-TV-er, Apple TV, Android TV, Fire TV og Roku.

Du ser filmer og programmer du har kjøpt på YouTube, ved å logge deg på YouTube-appen og gå til Kjøp-delen på Bibliotek-fanen . Sørg for at den nyeste versjonen av YouTube-appen er installert på enheten din.

Du kan også caste innhold du har leid eller kjøpt, til Android TV med cast-ikonet  på telefoner, nettbrett og datamaskiner.

Spill av på spillkonsoller

Filmer og TV-programmer du har kjøpt på YouTube, kan spilles av på spillkonsollene Xbox One, Xbox 360, Playstation 3, Playstation 4, Wii U og Nintendo Switch.
For å se en film eller et TV-program du har kjøpt, logger du deg på YouTube-appen. Gå deretter til Kjøp-delen på Bibliotek-fanen .
Du kan foreløpig ikke kjøpe filmer eller TV-programmer på spillkonsoller. Du kan kjøpe filmer eller TV-programmer på en annen enhet, og deretter følge fremgangsmåten ovenfor for å se innholdet på spillkonsollen.
Ting du bør være oppmerksom på:
  • Hvis du har leid en film, er den tilgjengelig i hele leieperioden fra første gang du begynner å se på den. Du kan se innhold du har kjøpt, så mange ganger du vil. Se reglene våre for bruk hvis du vil ha mer informasjon.
  • Enkelte videoer kan være tilgjengelig i flere oppløsninger, og prisen kan være forskjellig for de ulike oppløsningene. Innhold i HD og UHD kan bare spilles av på visse støttede enheter, og bare hvis du har god nok internetthastighet. Du finner mer informasjon i enhetskravene for HD-/UHD-avspilling.