Ostetun elokuvan tai ohjelman katsominen YouTubessa

Kun ostat tai vuokraat elokuvia ja TV-ohjelmia YouTubesta, voit katsoa niitä tietokoneella, mobiililaitteella, älytelevisiolla, striimauslaitteella tai pelikonsolilla. Varmista, että olet kirjautunut Google-tilillesi, jotta sinulla on pääsy ostoksiisi. Vuokraukset ovat saatavilla vuokra-ajan keston siitä alkaen, kun aloitat katselun. Ostokset ovat saatavilla rajoittamattoman ajan. Katso lisätietoja käyttösäännöistä.

Katsojat Australiassa, Ranskassa, Saksassa, Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja Yhdysvalloissa: Jos olet ostanut Primetime-kanavan tilauksen YouTubessa, näet ohjelmia etusivun suosituksissa ja YouTuben hakutuloksissa. Voit myös katsoa ostamasi tilaukset suoraan.

Huom. Jotkin videot ovat saatavilla eri laatuisina eri hintaan. HD- ja UHD-toisto on saatavilla vain tietyillä tuetuilla laitteilla ja internetnopeuksilla. Katso lisätietoja HD-/UHD-laitevaatimuksista.

Katselu tietokoneella

Löydät ostamasi elokuvat ja TV-ohjelmat tietokoneella kirjautumalla YouTubeen ja valitsemalla vasemmasta valikosta Omat elokuvat ja TV > Ostettu.
Voit katsella vuokraamiasi ja ostamiasi elokuvia ja ohjelmia selaimilla, jotka tukevat HTML5-toistoa. Katso, millä selaimilla voi katsoa elokuvia ja ohjelmia YouTubessa.

Katsominen mobiililaitteella

Voit katsoa vuokrattuja ja ostettuja videoita tietyillä älypuhelimilla ja tableteilla käyttämällä YouTube-mobiilisovellusta.
Näet kaikki ostamasi videot napauttamalla profiilikuvaasi ja valitsemalla "Omat elokuvat ja TV".
Hyvä huomata
  • Tietyillä alueilla sisältöä voi ostaa iOS-laitteella. Tarkista täältä, ovatko iOS-ostokset saatavilla alueellasi.
  • Jos ei, voit ostaa elokuvia ja TV-ohjelmia toisella laitteella ja katsoa niitä ostoksen jälkeen iOS-laitteella.
  • YouTuben Android-sovelluksella ostetut elokuvat ja ohjelmat laskutetaan joissain tapauksissa Google Playn kautta. Tämä ei vaikuta hinnoitteluun tai hintaan. Voit myös pyytää hyvitystä.

Katselu Chromecastilla

YouTuben vuokrauksia ja ostoksia voi katsoa televisiossa Chromecastilla. Avaa YouTube-sovellus mobiililaitteellasi ja varmista, että olet kirjautunut Google-tilillesi. Tee sen jälkeen näin:
  1. Valitse YouTube-video, jonka haluat katsoa.
  2. Voit striimata videon televisioon klikkaamalla Suoratoista .
Voit striimata myös Chrome-selaimesta seuraamalla tämän artikkelin ohjeita.
Löydät vastauksia Chromecastin käyttöä koskeviin yleisiin kysymyksiin Chromecastin ohjekeskuksesta.

Katsominen älytelevisioilla tai muilla striimauslaitteilla

Voit katsoa ostamiasi elokuvia ja TV-ohjelmia myös älytelevisioiden, Apple TV:n, Android TV:n, Fire TV:n ja Rokun YouTube-sovelluksella.

Näet YouTubessa ostamasi elokuvat ja ohjelmat kirjautumalla YouTube-sovellukseen ja siirtymällä Kirjasto-välilehdellä osioon Omat elokuvat ja ohjelmat. Varmista, että laitteeseesi on asennettu YouTube-sovelluksen uusin versio.

Vuokrauksia ja ostoksia voi myös striimata Android TV:hen puhelimen, tabletin tai tietokoneen striimauspainikkeella .

Katsominen pelikonsoleilla

YouTubesta ostettuja elokuvia ja TV-ohjelmia voi katsella seuraavilla pelikonsoleilla: Xbox One, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4, Wii U ja Nintendo Switch.
Voit katsoa ostamiasi elokuvia ja TV-ohjelmia kirjautumalla YouTube-sovellukseen ja siirtymällä Kirjasto-välilehden  kohtaan Omat elokuvat ja ohjelmat ja sitten. Tässä kohdassa näet ostamasi elokuvat ja TV-ohjelmat valitsemalla Ostettu.
Elokuvia ja TV-ohjelmia ei voi ostaa pelikonsoleilla. Voit kuitenkin ostaa elokuvan tai TV-ohjelman toisella laitteella ja katsoa sen sitten pelikonsolilla yllä olevien ohjeiden mukaisesti.