Sådan ser du købte film og tv-serier

Når du køber eller lejer film og tv-serier på YouTube, kan du se dem på en af følgende understøttede enheder. Du skal være logget ind på din Google-konto for at få adgang til dine køb.  Få flere oplysninger om, hvordan du køber film og tv-serier på en computer eller en mobilenhed eller på et smart-tv.

Se på en computer

Hvis du vil have adgang til købte film og tv-serier på en computer, skal du logge ind på din Google-konto og gå til siden Køb eller søge på YouTube efter en film eller tv-serie, som du vil købe eller leje.
Du kan se film og serier, du har lejet eller købt, i webbrowsere, der understøtter HTML5-afspilning. Tjek, hvilke webbrowsere der kan afspille film og serier på YouTube.

Se på en mobilenhed

Du kan se indhold, du har lejet eller købt, på bestemte smartphones og tablets med YouTube-mobilappen på din enhed.
Du kan finde alle de videoer, du har købt, ved at trykke på  fanen Samling  og gå til sektionen Køb.
Du kan købe indhold på din iOS-enhed i udvalgte lande. Du kan se, om køb på iOS understøttes i dit land, her. Hvis køb på iOS ikke understøttes i dit land, kan du stadig købe film og tv-serier via en anden enhed og derefter afspille dem på din iOS-enhed ved at følge vejledningen ovenfor.

Se via Chromecast

Hvis du ejer en Chromecast, kan du bruge den til at se lejet og købt indhold fra YouTube på dit tv. Først skal du åbne YouTube-appen på din mobilenhed og sikre dig, at du er logget ind på din Google-konto. Når du har gjort  det:
  1. Vælg en YouTube-video, du vil se.
  2. Klik på  for at caste videoen til dit tv.
Du kan også caste fra din Chrome-browser ved at følge vejledningen i denne artikel.
Hvis du har generelle spørgsmål til, hvordan du bruger Chromecast, kan du gå til Hjælp til Chromecast.

Se på smart-tv

Du kan også få adgang til købte film og tv-serier i YouTube-appen til smart-tv, Apple TV, Android TV, Fire TV og Roku.

Du kan se film og serier købt på YouTube ved at logge ind på YouTube-appen og gå til sektionen Køb i fanen Samling . Sørg for, at den seneste version af YouTube-appen er installeret på din enhed.

Du kan også caste filmleje og køb til Android TV med Cast-knappen  på din telefon, tablet eller computer.

Se på spillekonsoller

Du kan se film og tv-serier købt på YouTube på  Xbox One, Xbox 360, Playstation 3, Playstation 4, Wii U og Nintendo Switch.
Hvis du vil se en film eller en tv-serie, du har købt, skal du logge ind på YouTube-appen og gå til sektionen Køb i fanen Samling .
Du kan ikke købe film eller tv-serier på spillekonsoller på nuværende tidspunkt. Du kan købe filmen eller tv-serien på en anden enhed og derefter se den på din spillekonsol ved at følge ovenstående vejledning.
Bemærk!
  • Lejefilm vil kunne ses i lejeperiodens løbetid, når du er begyndt at se den første gang. Købte film kan du se så mange gange, som du vil. Få flere oplysninger i vores brugsregler.
  • På nogle videoer kan der være forskellige priser for forskellige opløsninger. Afspilning af film i HD og UHD er kun tilgængelig på visse understøttede enheder og internethastigheder. Få flere oplysninger under krav til HD/UHD-enheden.