Se en købt film eller tv-serie på YouTube

Når du har købt eller lejet film og tv-serier på YouTube, kan du se dem på en computer, en mobilenhed, et smart-tv, en streamingenhed eller en spillekonsol. Sørg for, at du er logget ind på din Google-konto for at få adgang til dine køb. Dine lejevideoer er tilgængelige i lejeperioden, når du er begyndt at se dem første gang. Køb er tilgængelige på ubestemt tid. Se vores brugsregler for at få flere oplysninger.

Seere i USA, Tyskland, Frankrig, Australien og Storbritannien: Hvis du har købt et abonnement på en Primetime-kanal på YouTube, får du vist programmer i dine anbefalinger i Start og i dine YouTube-søgeresultater. Du kan også se dine købte abonnementer direkte.

Bemærk! Nogle videoer har yderligere egenskaber til en anden pris. Afspilning af film i HD og UHD er kun tilgængelig på visse understøttede enheder og ved visse internethastigheder. Se Enhedskrav ved HD/UHD-afspilning for at få flere oplysninger.

Se på en computer

Hvis du vil have adgang til købte film og tv-udsendelser på en computer, skal du logge ind på YouTube og vælge "Dine film og tv-udsendelser" i menuen til venstre. Vælg "Købt" for at se film og tv-udsendelser, du har købt.
Du kan se film og serier, du har lejet eller købt, i webbrowsere, der understøtter HTML5-afspilning. Tjek, hvilke webbrowsere der kan afspille film og serier på YouTube.

Se på en mobilenhed

Du kan se indhold, du har lejet eller købt, på visse smartphones og tablets med YouTube-mobilappen på din enhed.
Du kan finde alle de videoer, du har købt, ved at trykke på dit profilbillede og derefter gå til "Dine film og tv-udsendelser".
Bemærk!
  • Du kan købe indhold på din iOS-enhed i visse områder. Du kan se, om køb på iOS understøttes der, hvor du befinder dig, her.
  • Hvis køb på iOS ikke understøttes der, hvor du er, kan du stadig købe film og tv-serier via en anden enhed. Når du har købt indholdet, kan du se det på din iOS-enhed.
  • Nogle film og tv-serier, som du har købt i YouTube-appen til Android, faktureres via Google Play. Dette påvirker ikke prissætning eller omkostninger. Du kan også anmode om refusion.

Se via Chromecast

Hvis du har en Chromecast, kan du bruge den til at se lejet og købt indhold fra YouTube på dit tv. Først skal du åbne YouTube-appen på din mobilenhed og sikre dig, at du er logget ind på din Google-konto. Når du har gjort det:
  1. Vælg en YouTube-video, du vil se.
  2. Klik på Cast  for at caste videoen til dit tv.
Du kan også caste fra din Chrome-browser ved at følge vejledningen i denne artikel.
Hvis du har generelle spørgsmål til, hvordan du bruger Chromecast, kan du gå til Hjælp til Chromecast.

Se på smartfjernsyn eller andre streamingenheder

Du kan også få adgang til købte film og tv-serier i YouTube-appen til smartfjernsyn, Apple TV, Android TV, Fire TV og Roku.

Se film og serier, du har købt på YouTube, ved at logge ind på YouTube-appen. Gå til "Dine film og tv-serier" på fanen Samling for at se alt dit indhold. Du skal sørge for, at du har den seneste version af YouTube-appen installeret på din enhed.

Du kan også caste lejet og købt indhold til Android TV med Cast-knappen på din telefon, tablet eller computer.

Se på spillekonsoller

Du kan se film og tv-serier, du har købt på YouTube, på Xbox One, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4, Wii U og Nintendo Switch.
Hvis du vil se en film eller en tv-serie, du har købt, skal du logge ind på YouTube-appen og gå til fanen Samling  og så "Dine film og serier". Vælg "Købt" for at se film og tv-serier, du har købt.
Du kan ikke købe film eller tv-serier på spillekonsoller. Du kan købe filmen eller tv-serien på en anden enhed og derefter se den på din spillekonsol ved at følge ovenstående vejledning.