Com pots veure les pel·lícules i els programes de televisió que has comprat

Pots veure les pel·lícules i els programes de televisió comprats o llogats a YouTube en qualsevol dels dispositius compatibles que s'indiquen a continuació. Per accedir a les compres, has d’iniciar la sessió al teu Compte de Google. Obtén més informació sobre com pots comprar pel·lícules i programes de televisió en un ordinador o un dispositiu mòbil, o bé en un televisor intel·ligent.

Reproducció en un ordinador

Per accedir des d'un ordinador a les pel·lícules i els programes de televisió comprats, inicia la sessió a YouTube i selecciona l'opció "Les teves pel·lícules i programes" que hi ha al menú de l'esquerra. A continuació, selecciona "Comprats" per veure les pel·lícules i els programes de televisió que has comprat.
Pots veure les pel·lícules i els programes llogats o comprats en navegadors web compatibles amb la reproducció HTML5. Comprova quins navegadors web són compatibles amb les pel·lícules i els programes de YouTube.

Reproducció en un dispositiu mòbil

Pots veure lloguers i compres en determinats telèfons intel·ligents i tauletes mitjançant l'aplicació YouTube per a mòbils.
Pots veure tots els vídeos que has comprat tocant Biblioteca i anant a l'opció "Les teves pel·lícules i programes" que hi ha al menú de l'esquerra.
Aspectes que cal tenir en compte:
  • En algunes ubicacions, pots comprar contingut des de dispositius iOS. Per saber si les compres amb iOS estan disponibles a la teva ubicació, consulta aquest enllaç.
  • Encara que les compres amb iOS no estiguin disponibles a la teva ubicació, pots comprar pel·lícules i programes de televisió des d'un altre dispositiu i veure'ls en un dispositiu iOS seguint les instruccions anteriors.

Reproducció amb Chromecast

Si tens un Chromecast, pots utilitzar-lo per veure els lloguers i les compres de YouTube al televisor. Per començar, obre l'aplicació YouTube al dispositiu mòbil i assegura't que tinguis la sessió iniciada al teu Compte de Google. Quan ho hagis fet, segueix aquests passos:
  1. Selecciona el vídeo de YouTube que vulguis veure.
  2. Per emetre el vídeo al televisor, fes clic a Emet .
També pots emetre vídeos des del navegador Chrome seguint els passos d'aquest article.
Si tens dubtes relacionats amb l'ús de Chromecast en general, visita el Centre d'ajuda de Chromecast.

Reproducció en televisors intel·ligents

També pots accedir a les pel·lícules i als programes de televisió comprats a l'aplicació YouTube per a televisors intel·ligents, Apple TV, Android TV, Fire TV i Roku.

Per veure les pel·lícules i els programes que has comprat a YouTube, inicia la sessió a l'aplicació YouTube i ves a la secció Les teves pel·lícules i els teus programes de la pestanya Biblioteca. Comprova que tinguis la darrera versió de l'aplicació YouTube instal·lada al dispositiu.

També pots emetre els lloguers i les compres a Android TV amb el botó Emet  al telèfon, a la tauleta o a l'ordinador.

Reproducció en videoconsoles

Les pel·lícules i els programes de televisió comprats a YouTube es poden veure en dispositius Xbox One, Xbox 360, Playstation 3, Playstation 4, Wii U i Nintendo Switch.
Per veure una pel·lícula o un programa de televisió que has comprat, inicia la sessió a l'aplicació YouTube i ves a la pestanya Biblioteca  i, a continuació, "Les teves pel·lícules i programes".A continuació, selecciona "Comprats" per veure les pel·lícules i els programes de televisió que has comprat.
De moment no es poden comprar pel·lícules ni programes de televisió en videoconsoles. Pots comprar la pel·lícula o el programa de televisió en un altre dispositiu i veure'l a la videoconsola seguint les instruccions anteriors.
Aspectes que cal tenir en compte:
  • En el cas del lloguer de pel·lícules, la pel·lícula estarà disponible mentre duri el període de lloguer un cop hagis començat a veure-la per primera vegada. En canvi, podràs veure les pel·lícules que hagis comprat tantes vegades com vulguis. Per obtenir més informació, consulta les nostres regles d'ús.
  • És possible que alguns vídeos tinguin diversos preus en funció de la resolució. Només es poden reproduir títols en HD i UHD en determinats dispositius i velocitats d'Internet compatibles. Per obtenir més informació, consulta els requisits dels dispositius HD/UHD.
  • Pots trobar i mirar les pel·lícules que has comprat a YouTube fent servir Google Play i viceversa, però no pots afegir-les a la col·lecció familiar.