Mirar una pel·lícula o un programa que has comprat a YouTube

Un cop hagis comprat o llogat pel·lícules i programes de televisió a YouTube, pots mirar-los en un ordinador, dispositiu mòbil, televisor intel·ligent, dispositiu de reproducció en continu o videoconsola. Per accedir a les compres, assegura't que hagis iniciat la sessió al teu Compte de Google. Els teus lloguers estaran disponibles durant el període de lloguer a partir del moment en què comencis a mirar el contingut per primera vegada. Les compres estan disponibles indefinidament. Per obtenir més informació, consulta les nostres regles d'ús.

Espectadors a Alemanya, a Austràlia, als Estats Units, a França i al Regne Unit: si has comprat una subscripció a un canal Primetime a YouTube, veuràs programes a les recomanacions de la pàgina d'inici i als resultats de la Cerca de YouTube. També pots consultar les subscripcions que has comprat directament.

Nota: alguns vídeos ofereixen qualitats addicionals a un preu diferent. Només es poden reproduir títols en HD i UHD en determinats dispositius i velocitats d'Internet compatibles. Per obtenir més informació, consulta els requisits dels dispositius HD/UHD.

Reproducció en un ordinador

Per accedir des d'un ordinador a les pel·lícules i els programes de televisió comprats, inicia la sessió a YouTube i selecciona l'opció "Les teves pel·lícules i programes" que hi ha al menú de l'esquerra. A continuació, selecciona "Comprats" per veure les pel·lícules i els programes de televisió que has comprat.
Pots veure les pel·lícules i els programes llogats o comprats en navegadors web compatibles amb la reproducció HTML5. Comprova quins navegadors web són compatibles amb les pel·lícules i els programes de YouTube.

Reproducció en un dispositiu mòbil

Pots veure lloguers i compres en determinats telèfons intel·ligents i tauletes mitjançant l'aplicació YouTube per a mòbils.
Per veure tots els vídeos que has comprat, toca la teva foto de perfil i, a continuació, ves a "Les teves pel·lícules i programes".
Nota:
  • En algunes ubicacions, pots comprar contingut des de dispositius iOS. Per saber si les compres amb iOS estan disponibles a la teva ubicació, consulta aquest article.
  • Encara que les compres amb iOS no estiguin disponibles a la teva ubicació, pots comprar pel·lícules i programes de televisió des d'un altre dispositiu. Després de fer la compra, pots mirar el contingut al dispositiu iOS.
  • Algunes pel·lícules i programes que s'hagin comprat a l'aplicació YouTube per a Android es facturen a través de Google Play. Això no afecta el preu ni el cost. També pots sol·licitar un reembossament.

Reproducció amb Chromecast

Si tens un Chromecast, pots utilitzar-lo per veure els lloguers i les compres de YouTube al televisor. Per començar, obre l'aplicació YouTube al dispositiu mòbil i assegura't que tinguis la sessió iniciada al teu Compte de Google. Quan ho hagis fet:
  1. Selecciona el vídeo de YouTube que vulguis veure.
  2. Per emetre el vídeo al televisor, fes clic a Emet .
També pots emetre vídeos des del navegador Chrome seguint els passos d'aquest article.
Si tens dubtes relacionats amb l'ús de Chromecast en general, visita el Centre d'ajuda de Chromecast.

Reproducció en televisors intel·ligents o altres dispositius de reproducció en continu

També pots accedir a les pel·lícules i als programes de televisió que has comprat des de l'aplicació YouTube per a televisors intel·ligents, Apple TV, Android TV, Fire TV i Roku.

Per veure les pel·lícules i els programes que has comprat a YouTube, inicia la sessió a l'aplicació YouTube. Ves a "Les teves pel·lícules i els teus programes" de la pestanya Biblioteca per veure tot el teu contingut. Comprova que tinguis la darrera versió de l'aplicació YouTube instal·lada al dispositiu.

També pots emetre els lloguers i les compres a Android TV amb el botó Emet al telèfon, a la tauleta o a l'ordinador.

Reproducció en videoconsoles

Les pel·lícules i els programes de televisió comprats a YouTube es poden veure en dispositius Xbox One, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4, Wii U i Nintendo Switch.
Per veure una pel·lícula o un programa de televisió que has comprat, inicia la sessió a l'aplicació YouTube i ves a la pestanya Biblioteca  i després "Les teves pel·lícules i programes". A continuació, selecciona "Comprats" per veure les pel·lícules i els programes de televisió que has comprat.
No pots comprar pel·lícules ni programes de televisió en videoconsoles. Pots comprar la pel·lícula o el programa de televisió en un altre dispositiu i mirar-lo a la videoconsola seguint les instruccions anteriors.