Kyk ’n gekoopte fliek of program op YouTube

Nadat jy flieks en TV-programme op YouTube gekoop of gehuur het, kan jy hulle op ’n rekenaar, mobiele toestel, slim-TV, stromingtoestel of speletjiekonsole kyk. Om jou aankope te kry, moet jy seker maak dat jy by jou Google-rekening aangemeld is. Jou huuritems is gedurende die huurtydperk beskikbaar nadat jy vir die eerste keer begin kyk het. Aankope is onbepaald beskikbaar. Lees ons Gebruiksreëls vir meer inligting.

Kykers in die Verenigde State, Duitsland, Frankryk, Australië en die Verenigde Koninkryk: As jy op YouTube ’n intekening op ’n Primetime-kanaal gekoop het, sal jy programme in jou aanbevelings op die tuisblad en in jou YouTube-soekresultate sien. Jy kan ook jou gekoopte intekeninge direk bekyk.

Let wel: Sommige video’s bied bykomende gehalteopsies teen ’n ander prys. Terugspeel van HD- en UHD-titels is net met sekere gesteunde toestelle en internetspoed beskikbaar. Raadpleeg HD-/UHD-toestelvereistes vir meer inligting.

Kyk op ’n rekenaar

Meld by YouTube aan en kies “Jou flieks en TV” op die linkerkieslys om op ’n rekenaar te gaan na gekoopte flieks en TV-programme. Kies dan “Gekoop” om flieks en TV-programme te sien wat jy gekoop het.
Jy kan flieks en programme wat jy gehuur of gekoop het, kyk op webblaaiers wat HTML5-terugspeling steun. Kyk watter webblaaiers met flieks en programme op YouTube werk.

Kyk op ’n mobiele toestel

Jy kan gehuurde en gekoopte items op sekere slimfone en tablette met die YouTube-mobielapp op jou toestel kyk.
Jy kan al die video’s kry wat jy gekoop het deur op jou profielfoto te tik en dan na “Jou flieks en TV” te gaan.
Let wel:
  • Jy kan in uitgesoekte liggings inhoud op jou iOS-toestel koop. Kyk hier of iOS-aankope in jou ligging gesteun word.
  • Jy kan steeds flieks en TV-programme op ’n ander toestel koop as iOS-aankope nie in jou ligging gesteun word nie. Jy kan die inhoud op jou iOS-toestel kyk nadat jy dit gekoop het.
  • Sommige aankope van flieks en programme wat in YouTube se Android-app gedoen word, word deur Google Play gefaktureer. Dit beïnvloed nie pryse of koste nie. Jy kan ook ’n terugbetaling versoek.

Kyk met Chromecast

As jy ’n Chromecast besit, kan jy dit gebruik om YouTube-huuritems en -aankope op jou TV te kyk. Begin deur die YouTube-app op jou mobiele toestel oop te maak, en seker te maak dat jy by jou Google-rekening aangemeld is. Nadat jy dit gedoen het:
  1. Kies ’n YouTube-video wat jy wil kyk.
  2. Klik Saai uit  om die video na jou TV uit te saai.
Jy kan ook van jou Chrome-blaaier af uitsaai deur die stappe te volg wat in hierdie artikel gelys word.
Besoek die Chromecast-hulpsentrum met algemene vrae oor die gebruik van Chromecast.

Kyk op slim-TV’s of ander stroomtoestelle

Jy kan ook in die YouTube-app vir slim-TV’s, Apple TV, Android TV, Fire TV en Roku toegang tot gekoopte flieks en TV-programme kry.

Sien flieks en programme wat jy op YouTube gekoop het deur by die YouTube-app aan te meld. Gaan na “Jou flieks en programme” in die Biblioteek-oortjie om al jou inhoud te kyk. Maak seker dat die jongste weergawe van die YouTube-app op jou toestel geïnstalleer is.

Huuritems en aankope kan ook na Android TV uitgesaai word met die Saai Uit-knoppie  op jou foon, tablet of rekenaar.

Kyk op speletjiekonsoles

Flieks en TV-programme wat op YouTube gekoop is, kan met Xbox One-, Xbox 360-, Playstation 3-, Playstation 4-, Wii U- en Nintendo Switch-toestelle gekyk word.
Meld aan by die YouTube-app, en gaan dan na die Biblioteek-oortjie  en dan “Jou flieks en programme” om ’n fliek of TV-program te kyk wat jy gekoop het. Kies dan “Gekoop” om flieks en TV-programme te sien wat jy gekoop het.
Jy kan nie flieks en TV-programme op speletjiekonsoles koop nie. Jy kan die fliek of TV-program op ’n ander toestel koop en dan die instruksies hier bo volg om dit op jou speletjiekonsole te kyk.