Så här köper du filmer och tv-program på en smart-tv

Om du vill köpa filmer och tv-program på YouTube måste du vara minst 18 år gammal och ha ett Google-konto med en giltig betalningsmetod.

Du kan köpa filmer och tv-program i den senaste versionen av YouTube-appen på en smart-tv som stöds från följande tillverkare:

• LG
  • Panasonic
  • Roku
  • Sony
  • Vizio
Obs! Du kan inte köpa/hyra filmer och tv-program på din smart-tv i Sydkorea. Du kan köpa filmer och tv-program på din smart-tv på alla andra platser som stöds.

Om du vill göra ett köp på din smart-tv måste du vara inloggad på Google-kontot och ha angett en giltig betalningsmetod innan du påbörjar köpet.

Om du inte har angett någon giltig betalningsmetod måste du först lägga till en sådan via dator eller mobil enhet.

Så här köper du innehåll på din smart-tv:

1. Öppna YouTube-appen på din smart-tv.
  2. Sök efter den film eller det tv-program du är intresserad av, eller sök efter ”Filmer” om du vill bläddra.
  3. Välj filmen eller tv-programmet du vill titta på. Välj Hyr om du vill hyra innehållet. Välj Köp om du vill köpa tv-programmet eller filmen.
  4. Bekräfta betalningsmetoden och välj Fortsätt.
  5. Om du uppmanas till det anger du den tresiffriga CVV-koden på kreditkortet du använder för betalningen. Välj sedan Betala nu.
  6. Du kan välja att titta nu eller senare. Välj Titta nu för att börja titta direkt eller Titta senare om du vill vänta med att börja titta. Du kan se dina köp i avsnittet Köp på fliken Bibliotek  i YouTube-appen.
Tänk på följande:
  • Hyrfilmer är tillgängliga under hela hyrperioden från och med att du börjar titta på filmen för första gången. Du kan titta på innehåll som du har köpt hur många gånger du vill. Se våra användningsregler för mer information.
  • För vissa videor kan olika priser för olika upplösningar också vara tillgängliga. Uppspelning av HD- och UHD-titlar är endast tillgängliga för vissa enheter beroende på internethastigheten. Läs mer i Krav på HD/UHD-enheter.