Så här köper du filmer och serier på en smart-tv, streamingenheter och spelkonsoler

Uppspelning av HD- och UHD-titlar är endast tillgängligt för vissa enheter och internethastigheter. Läs mer i Krav på HD/UHD-enheter.

Om du vill köpa filmer och serier på YouTube måste du vara minst 18 år gammal och ha ett Google-konto med en giltig betalningsmetod.

Obs! Filmer du har köpt på YouTube visas inte i Familjens bibliotek på Google Play. Läs mer.

Du kan köpa filmer och serier i den senaste versionen av YouTube-appen på en smart-tv som stöds från följande tillverkare:

• LG
  • Panasonic
  • Roku
  • Samsung
  • Sony
  • TPV
  • Vestel
  • Vizio

Om du vill göra ett köp behöver du vara inloggad på ditt Google-konto och ha angett en giltig betalningsmetod. Om du inte har angett en giltig betalningsmetod behöver du lägga till en betalningsmetod från en dator eller mobil enhet.

Så här köper du innehåll på din smart-tv, streamingenhet eller spelkonsol:

1. Öppna YouTube-appen på din smart-tv, streamingenhet eller spelkonsol.
  2. Sök efter en film eller en serie som du är intresserad av. Om du vill bläddra bland flera titlar kan du söka på ”filmer”.
  3. Välj filmen eller serien du vill titta på. Välj Hyr om du vill hyra innehållet. Välj Köp om du vill köpa serien eller filmen.
  4. Bekräfta betalningsmetoden och välj Fortsätt.
  5. Följ anvisningarna på skärmen för att bekräfta betalningsmetoden. Välj sedan Betala nu.
  6. Du kan välja att titta nu eller senare. Välj Titta nu för att börja titta direkt eller Titta senare om du vill vänta med att börja titta. Du kan se dina köp i avsnittet Köp på fliken Bibliotek i YouTube-appen.
Obs!
  • Hyrfilmer är tillgängliga under hela hyrperioden från och med att du börjar titta på filmen för första gången. Du kan titta på innehåll som du har köpt hur många gånger du vill. Läs mer i våra användningsregler.
  • För vissa videor kan olika priser för olika upplösningar också vara tillgängliga.