Slik kjøper du filmer og TV-serier på smart-TV-er, strømmeenheter og spillkonsoller

Innhold i HD og UHD kan bare spilles av på visse enheter, og bare hvis du har god nok internetthastighet. Du finner mer informasjon i enhetskravene for HD-/UHD-avspilling.

Du må være minst 18 år gammel for å kjøpe filmer og TV-serier på YouTube. Du må også ha en Google-konto med en gyldig betalingsmåte.

Merk: Filmer som er kjøpt på YouTube, vises ikke i Google Play familiebibliotek. Finn ut mer.

Du kan kjøpe filmer og TV-serier i den nyeste versjonen av YouTube-appen på støttede smart-TV-er, blant annet fra disse produsentene:

• LG
  • Panasonic
  • Roku
  • Samsung
  • Sony
  • TPV
  • Vestel
  • Vizio

For å foreta kjøp må du være logget på Google-kontoen din og ha lagret en gyldig betalingsmåte. Hvis du ikke har noen gyldig betalingsmåte lagret, må du legge til en betalingsmåte via en datamaskin eller mobilenhet.

Slik foretar du kjøp på en smart-TV, strømmeenhet eller spillkonsoll:

1. Gå til YouTube-appen på smart-TV-en, strømmeenheten eller spillkonsollen.
  2. Søk etter en film eller TV-serie du er interessert i. Hvis du vil bla, kan du søke etter «filmer».
  3. Velg ønsket film eller program. Velg Lei for å leie innholdet. Velg Kjøp for å kjøpe TV-programmet eller filmen.
  4. Bekreft betalingsmåten din, og velg Fortsett.
  5. Følg veiledningen på skjermen for å bekrefte betalingsmåten. Velg Betal nå.
  6. Du kan velge mellom Se nå eller Se senere. Velg Se nå hvis du vil begynne avspillingen med det samme, eller velg Se senere hvis du heller vil se innholdet senere. Du kan se kjøpene dine ved å gå til «Kjøp»-delen på Bibliotek-fanen i YouTube-appen.
Merk:
  • Hvis du har leid en film, starter leieperioden når du begynner å spille den av for første gang, og filmen forblir tilgjengelig i hele denne perioden. Filmer du kjøper, kan du se så mange ganger du vil. Gå til reglene for bruk hvis du vil ha mer informasjon.
  • Enkelte videoer kan være tilgjengelig i flere oppløsninger, og prisen kan være forskjellig for de ulike oppløsningene.