Films en tv-programma's kopen op smart-tv's

Als je films en tv-programma's wilt kopen op YouTube, moet je 18 jaar of ouder zijn en heb je een Google-account met een geldige betaalmethode nodig.

Je kunt films en tv-programma's kopen in de nieuwste versie van de YouTube-app op ondersteunde smart-tv's van de volgende fabrikanten:

• LG
  • Panasonic
  • Roku
  • Sony
  • Vizio
Opmerking: Het kopen en huren van films en tv-programma's op smart-tv's wordt niet ondersteund in Zuid-Korea. Op alle andere ondersteunde locaties kun je wel films en tv-programma's kopen op smart-tv's.

Als je een aankoop wilt doen op een ondersteunde smart-tv, moet je zijn ingelogd op je Google-account en een geldige betaalmethode hebben opgeslagen voordat je begint met de aankoop.

Als je geen geldige betaalmethode hebt opgeslagen, moet je eerst via een computer of mobiel apparaat een betaalmethode toevoegen.

Aankopen doen op je smart-tv:

1. Navigeer naar de YouTube-app op je smart-tv.
  2. Zoek een film of tv-programma waarin je geïnteresseerd bent of zoek gewoon naar 'films' als je wilt browsen.
  3. Selecteer de film die of het tv-programma dat je wilt bekijken. Selecteer Huren om te huren. Selecteer Kopen om het tv-programma of de film te kopen.
  4. Bevestig je betaalmethode en selecteer Doorgaan.
  5. Voer als dit wordt gevraagd het driecijferige CVV-nummer in van de creditcard die je voor de betaling gebruikt. Selecteer vervolgens Nu betalen.
  6. Je kunt kiezen tussen 'Nu kijken' of 'Later bekijken'. Selecteer 'Nu kijken' om meteen te kijken of selecteer 'Later bekijken' om de video op een ander moment te bekijken. Je kunt je aankopen bekijken in de YouTube-app onder 'Aankopen' op het tabblad 'Bibliotheek' .
Aandachtspunten:
  • Huurvideo's zijn beschikbaar gedurende de huurperiode, die ingaat op het moment dat je de eerste weergave start. Gekochte video's kun je zo vaak bekijken als je wilt. Lees onze gebruiksregels voor meer informatie.
  • Voor sommige content gelden er verschillende prijzen voor verschillende resoluties. Content in HD of UHD kun je alleen bekijken op bepaalde ondersteunde apparaten en bij een bepaalde internetsnelheid. Zie apparaatvereisten voor HD en UHD voor meer informatie.