Näin ostat elokuvia ja TV-ohjelmia älytelevisiossa

Jos haluat ostaa elokuvia ja TV-ohjelmia YouTubessa, sinun tulee olla 18-vuotias ja sinulla on oltava Google-tili, johon on tallennettu kelvollinen maksutapa.

Voit ostaa elokuvia ja TV-ohjelmia YouTube-sovelluksen uusimmalla versiolla kaikissa tuetuissa, seuraavien valmistajien älytelevisioissa:

• LG
  • Panasonic
  • Roku
  • Sony
  • Vizio
Huom. Elokuvien ja TV-ohjelmien ostaminen/vuokraaminen älytelevisioissa ei ole mahdollista Etelä-Koreassa. Voit ostaa elokuvia ja TV-ohjelmia älytelevisioissa kaikilla tuetuilla alueilla.

Ennen kuin aloitat ostokset tuetussa älytelevisiossa, varmista, että olet kirjautunut Google-tilillesi ja kelvollinen maksutapa on tallennettu.

Jos kelvollista maksutapaa ei ole tallennettu, sinun on lisättävä se ensin tietokoneella tai mobiililaitteella.

Ostaminen älytelevisiossa:

1. Avaa YouTube-sovellus älytelevisiossasi.
  2. Etsi haluamasi elokuva tai TV-ohjelma tai selaa niitä "Elokuvista".
  3. Valitse haluamasi elokuva tai ohjelma. Valitse Vuokraa, jos haluat vuokrata sisällön. Valitse Osta, jos haluat ostaa TV-ohjelman tai elokuvan.
  4. Vahvista maksutapa ja valitse Jatka.
  5. Lisää pyydettäessä maksukorttisi kolminumeroinen CVV-koodi. Valitse sitten Maksa nyt.
  6. Vaihtoehtoina on Katso nyt tai Katso myöhemmin. Valitse Katso nyt, jos haluat katsoa sisällön heti. Valitse Katso myöhemmin, jos haluat katsoa sisällön joku toinen kerta. Ostoksesi näkyvät YouTube-sovelluksen Kirjasto-välilehdellä  Ostokset-kohdassa.
Huomioitavaa:
  • Vuokrattu elokuva on käytettävissä vuokra-aikana, joka alkaa siitä hetkestä, kun aloitat elokuvan katselemisen ensimmäistä kertaa. Ostettu sisältö on katsottavissa niin monta kertaa kuin haluat. Katso lisätietoja käyttösäännöistä.
  • Joidenkin videoiden kohdalla voi olla eri hintoja eri resoluutioille. HD- ja UHD-toisto on saatavilla vain tietyillä tuetuilla laitteilla ja internetnopeuksilla. Katso lisätietoja HD-/UHD-laitevaatimuksista.