Näin ostat elokuvia ja TV-ohjelmia älytelevisiossa

HD- ja UHD-videoita voi katsella vain tuetuille laitteilla ja internetnopeuksilla. Katso lisätietoja HD-/UHD-laitevaatimuksista.

Jos haluat ostaa elokuvia ja TV-ohjelmia YouTubesta, sinun tulee olla 18-vuotias ja sinulla on oltava Google-tili ja voimassa oleva maksutapa.

Voit ostaa elokuvia ja TV-ohjelmia YouTube-sovelluksen uusimmalla versiolla kaikissa tuetuissa älytelevisioissa. Esimerkiksi näitä laitemalleja tuetaan:

• Chromecast with Google TV
  • LG
  • Panasonic
  • Roku
  • Samsung
  • Sony
  • Telefonica
  • TPV
  • Vestel
  • Vizio
Huom. Elokuvien ja TV-ohjelmien ostaminen/vuokraaminen älytelevisioissa ei ole mahdollista Etelä-Koreassa. Voit ostaa elokuvia ja TV-ohjelmia älytelevisioissa kaikilla tuetuilla alueilla.

Ennen kuin aloitat ostokset tuetussa älytelevisiossa, varmista, että olet kirjautunut Google-tilillesi ja kelvollinen maksutapa on tallennettu.

Jos kelvollista maksutapaa ei ole tallennettu, sinun on lisättävä se ensin tietokoneella tai mobiililaitteella.

Ostaminen älytelevisiossa:

1. Avaa YouTube-sovellus älytelevisiossasi.
  2. Etsi jokin tietty elokuva tai TV-ohjelma tai selaa valikoimaa Elokuvat-osiossa.
  3. Valitse elokuva tai ohjelma katsottavaksi. Valitse Vuokraa, jos haluat vuokrata sisällön. Valitse Osta, jos haluat ostaa TV-ohjelman tai elokuvan.
  4. Vahvista maksutapa ja valitse Jatka.
  5. Lisää pyydettäessä maksukorttisi kolminumeroinen CVV-koodi. Valitse sitten Maksa nyt.
  6. Vaihtoehtoina on Katso nyt tai Katso myöhemmin. Valitse Katso nyt, jos haluat katsoa sisällön heti. Valitse Katso myöhemmin, jos haluat katsoa sisällön joku toinen kerta. Ostoksesi näkyvät YouTube-sovelluksen Kirjasto-välilehdellä  Ostokset-kohdassa.
Huomioitavaa:
  • Vuokrattu elokuva on käytettävissä vuokra-aikana, joka alkaa siitä hetkestä, kun aloitat elokuvan katselemisen ensimmäistä kertaa. Ostettu sisältö on katsottavissa niin monta kertaa kuin haluat. Katso lisätietoja käyttösäännöistä.
  • Joillakin videoilla voi olla eri hinnat eri resoluutioille.