Elokuvien ja TV-ohjelmien ostaminen älytelevisioilla, striimauslaitteilla ja pelikonsoleilla

HD- ja UHD-videoita voi katsella vain tuetuilla laitteilla ja internetnopeuksilla. Katso lisätietoja HD-/UHD-laitevaatimuksista.

Jos haluat ostaa elokuvia tai TV-ohjelmia YouTubessa, sinun on oltava vähintään 18-vuotias. Lisäksi sinulla on oltava Google-tili, jolle on tallennettu hyväksyttävä maksutapa.

Huom. YouTubesta ostetut elokuvat eivät näy Google Play Koko perheen kirjastossa. Lue lisää.

Voit ostaa elokuvia ja TV-ohjelmia YouTube-sovelluksen uusimmassa versiossa kaikilla tuetuilla älytelevisioilla. Esimerkiksi näitä laitemalleja tuetaan:

• LG
  • Panasonic
  • Roku
  • Samsung
  • Sony
  • TPV
  • Vestel
  • Vizio

Jotta voit tehdä ostoksia, sinun on oltava kirjautuneena Google-tilillesi ja sinulla on oltava voimassaoleva maksutapa tallennettuna. Jos sinulla ei ole voimassa olevaa maksutapaa tallennettuna, sinun on lisättävä maksutapa tietokoneella tai mobiililaitteella.

Ostosten tekeminen älytelevisiolla, striimauslaitteella tai pelikonsolilla:

1. Avaa älytelevision, striimauslaitteen tai pelikonsolin YouTube-sovellus.
  2. Etsi haluamasi elokuva tai TV-ohjelma. Jos haluat selata sisältöä, kirjoita hakukenttään "Elokuvat".
  3. Valitse haluamasi elokuva tai ohjelma. Valitse Vuokraa, jos haluat vuokrata sisällön. Valitse Osta, jos haluat ostaa TV-ohjelman tai elokuvan.
  4. Vahvista maksutapa ja valitse Jatka.
  5. Vahvista maksutapa näytön ohjeiden mukaisesti. Valitse sitten Maksa nyt.
  6. Vaihtoehtoina on Katso nyt tai Katso myöhemmin. Valitse Katso nyt, jos haluat katsoa sisällön heti. Valitse Katso myöhemmin, jos haluat katsoa sisällön joku toinen kerta. Ostoksesi näkyvät YouTube-sovelluksen Kirjasto-välilehdellä  Ostokset-kohdassa.
Huomioitavaa
  • Vuokrattu elokuva on käytettävissä vuokra-aikana, joka lasketaan alkavaksi siitä, kun aloitat elokuvan katselemisen ensimmäistä kertaa. Ostettu sisältö on katsottavissa niin monta kertaa kuin haluat. Lisätietoja on YouTuben käyttösäännöissä.
  • Joidenkin videoiden kohdalla voi olla eri hintoja eri resoluutioille.