Sådan køber du film og tv-serier på smart-tv

Afspilning af film i HD og UHD er kun tilgængelig på visse enheder og ved visse internethastigheder. Se Enhedskrav ved HD/UHD-afspilning for at få flere oplysninger.

Hvis du vil købe film og tv-serier på YouTube, skal du være over 18 år og have en Google-konto med en gyldig betalingsmetode.

Du kan købe film og tv-serier i den seneste version af YouTube-appen på understøttede smart-tv, bl.a. fra følgende producenter:

• Chromecast med Google TV
  • LG
  • Panasonic
  • Roku
  • Samsung
  • Sony
  • Telefonica
  • TPV
  • Vestel
  • Vizio
Bemærk! Køb eller leje af film og tv-serier på smart-tv understøttes ikke i Sydkorea. Du kan købe film og tv-serier på smart-tv i alle andre understøttede lande.

Hvis du vil foretage et køb på et understøttet smart-tv, skal du være logget ind på din Google-konto og have gemt en gyldig betalingsmetode, før du begynder købsprocessen.

Hvis du ikke har gemt en gyldig betalingsmetode, skal du først tilføje en betalingsmetode på en computer eller mobilenhed.

Sådan foretager du et køb på dit smart-tv:

1. Gå til din YouTube-app på dit smart-tv.
  2. Søg efter en film eller tv-serie, du er interesseret i, eller søg på "Film", hvis du vil se udvalget.
  3. Vælg den film eller serie, du vil se. Vælg Leje for at leje. Vælg Køb for at købe tv-serien eller filmen.
  4. Bekræft din betalingsmetode, og vælg Fortsæt.
  5. Hvis du bliver bedt om det, skal du indtaste det trecifrede CVV-nummer (kontrolkode) på det betalingskort, du bruger til betaling. Vælg derefter Betal nu.
  6. Du har mulighederne Se nu og Se senere. Vælg Se nu for at se din film eller serie med det samme eller Se senere for at starte den på et andet tidspunkt. Du kan se dine køb ved at gå til sektionen Køb på fanen Samling i YouTube-appen.
Bemærk!
  • Lejefilm vil kunne ses i lejeperiodens løbetid, når du er begyndt at se den første gang. Købte film kan du se så mange gange, som du vil. Få flere oplysninger i vores brugsregler.
  • For nogle videoer kan der være forskellige priser på forskellige opløsninger.