Com es poden comprar pel·lícules i programes de televisió en televisors intel·ligents, dispositius de reproducció en continu i videoconsoles

Només es poden reproduir títols en HD i UHD en determinats dispositius i sempre que la velocitat d'Internet ho permeti. Per obtenir més informació, consulta els requisits dels dispositius HD/UHD.

Per comprar pel·lícules i programes de televisió a YouTube, has de tenir com a mínim 18 anys i un Compte de Google amb una forma de pagament vàlida.

Nota: les pel·lícules que compris a YouTube no es mostraran a la biblioteca familiar de Google Play. Obtén més informació.

Pots comprar pel·lícules i programes de televisió a la versió més recent de l'aplicació YouTube en televisors intel·ligents admesos, inclosos els dels fabricants següents:

• LG
  • Panasonic
  • Roku
  • Samsung
  • Sony
  • TPV
  • Vestel
  • Vizio

Per fer compres, has d'iniciar la sessió al teu Compte de Google i tenir-hi desada una forma de pagament vàlida. Si no n'has desat cap, hauràs d'afegir una forma de pagament des d'un ordinador o un dispositiu mòbil.

Per fer una compra al televisor intel·ligent, al dispositiu de reproducció en continu o a la videoconsola:

1. Ves a l'aplicació YouTube al televisor intel·ligent, al dispositiu de reproducció en continu o a la videoconsola.
  2. Cerca una pel·lícula o un programa de televisió que t'interessi, o escriu "Pel·lícules" al quadre de cerca per veure les que hi ha disponibles.
  3. Selecciona la pel·lícula o el programa que vols veure. Selecciona Lloga per llogar la pel·lícula o el programa. Selecciona Compra per comprar el programa de televisió o la pel·lícula.
  4. Confirma la forma de pagament i selecciona Continua.
  5. Segueix les indicacions en pantalla per confirmar la forma de pagament. A continuació, selecciona Paga ara.
  6. Pots triar entre les opcions Mira ara i Visualitza més tard. Selecciona Mira ara per començar a veure contingut o Visualitza més tard per gaudir-ne en un altre moment. Pots veure les teves compres anant a la secció "Compres" de la pestanya Biblioteca  a l'aplicació YouTube.
Nota:
  • En el cas del lloguer de pel·lícules, la pel·lícula estarà disponible durant el període de lloguer a partir del moment en què comencis a veure-la per primera vegada. En canvi, podràs veure les pel·lícules que hagis comprat tantes vegades com vulguis. Per obtenir més informació, consulta les nostres regles d'ús.
  • És possible que alguns vídeos tinguin diversos preus en funció de la resolució.