Hoe om flieks en TV-programme op slim-TV’s, stromingtoestelle en speletjiekonsoles te koop

Terugspeel van HD- en UHD-titels is slegs beskikbaar vir sekere toestelle en internetspoed. Gaan na HD-/UHD-toestelvereistesvir meer inligting.

Om flieks en TV-programme op YouTube te koop, moet jy 18 jaar of ouer wees en ’n Google-rekening met ’n geldige betaalmetode hê.

Let wel: Flieks wat in YouTube gekoop is, sal nie in jou Google Play Gesinsbiblioteek verskyn nie. Meer inligting.

Jy kan flieks en TV-programme in die jongste weergawe van die YouTube-app op gesteunde slim-TV’s koop, insluitend by die volgende vervaardigers:

• LG
  • Panasonic
  • Roku
  • Samsung
  • Sony
  • TPV
  • Vestel
  • Vizio

Om 'n aankoop te maak, sal jy by jou Google-rekening aangemeld moet wees en 'n geldige betaalmetode gestoor moet hê. As jy nie ’n geldige betaalmetode gestoor het nie, sal jy ’n betaalmetode moet byvoeg met ’n rekenaar of mobiele toestel.

Om ’n aankoop op jou slim-TV, stromingtoestel of speletjiekonsole te doen:

1. Gaan op jou slim-TV, stromingtoestel of speletjiekonsole na jou YouTube-app toe.
  2. Soek ’n fliek of TV-program waarin jy belangstel. As jy wil blaai, soek "Flieks."
  3. Kies die fliek of program wat jy wil kyk. Kies Huur om 'n huuraankoop te maak. Kies Koop om die TV-program of fliek te koop.
  4. Bevestig jou betaalmetode en kies Gaan voort.
  5. Volg die aanwysings op die skerm om jou betaalmetode te bevestig. Kies dan Betaal nou.
  6. Jy kan Kyk nou of Kyk later. Kies Kyk nou om jou kykervaring te begin of kies Kyk later om dit op 'n ander tyd te geniet. Jy kan jou aankope bekyk deur na die 'Aankope'-afdeling binne die Biblioteek-oortjie  in die YouTube-app te gaan.
Let wel:
  • Vir huurflieks, sal jou fliek gedurende die huurtydperk beskikbaar wees nadat jy dit vir die eerste keer begin kyk het. Aankope sal beskikbaar wees om soveel keer te kyk as wat jy wil. Gaan na ons Gebruiksreëls vir meer inligting.
  • Vir sommige video's kan verskillende resolusies beskikbaar wees teen verskillende pryse.