Så här köper du filmer och tv-program på datorer och mobila enheter

Om du vill köpa filmer och tv-program på YouTube måste du vara minst 18 år gammal, bo i ett land där tjänsten stöds och ha ett Google-konto med en giltig betalningsmetod.

Om du vill köpa filmer och tv-program på en Android-enhet loggar du in på ditt Google-konto via YouTube-appen för Android och följer de här stegen:

1. Besök sidan Filmer och program eller sök på YouTube efter en film eller ett tv-program du vill köpa eller hyra
  2. Klicka på knappen som visar priset för att hyra eller köpa innehållet. Det kan också finnas olika priser för olika upplösningar.
  3. Om du har en kupong klickar du på Ange kampanjkod så visas kampanjkodsfältet. Ange koden och klicka på pilen. Fortsätt sedan genom att klicka på lämplig köpknapp.
  4. Välj den betalningsmetod du vill använda eller lägg till en ny betalningsmetod. Slutför transaktionen genom att klicka på Köp.
  5. När du har genomfört köpet får du en bekräftelse. Sedan kan du titta på filmen eller tv-serien genom att trycka på den.
  6. Du kan se alla videor du har köpt i avsnittet Köp på fliken Bibliotek .
Tänk på följande:
  • Hyrfilmer är tillgängliga under hela hyrperioden från och med att du börjar titta på filmen för första gången. Du kan titta på innehåll som du har köpt hur många gånger du vill. Läs mer i våra användningsregler
  • För vissa videor kan olika priser för olika upplösningar också vara tillgängliga. Du kan bara spela upp HD- och UHD-titlar på de enheter och med de internethastigheter som stöds. Läs mer i Krav på HD/UHD-enheter.