Slik kjøper du filmer og TV-programmer på datamaskiner eller mobilenheter:

Du må være minst 18 år for å kjøpe filmer og TV-programmer på YouTube, og du må være i et land der dette støttes. Du må også ha en Google-konto med en gyldig betalingsmåte.

Merk: Filmer som er kjøpt på YouTube, vises ikke i Google Play familiebibliotek. Finn ut mer.

Du kan kjøpe eller leie filmer og programmer på YouTube via iPhone, iPad og iPod i følgende utvalgte land/regioner:

Australia, Belgia, Canada, Danmark, Finland, Frankrike, India, Indonesia, Irland, Italia, Kypros, Latvia, Litauen, Malta, Mexico, Nederland, Norge, Spania, Storbritannia, Sveits, Sverige, Sør-Korea, Tsjekkia, Tyskland, Østerrike og USA.

Slik kjøper eller leier du YouTube-filmer- og -programmer i YouTube-appen for iOS på en iPhone, iPad eller iPod:

1. Du finner filmer og programmer du vil leie eller kjøpe, på Filmer og programmer-siden eller ved å søke på YouTube.
  2. Klikk på knappen med leie- eller kjøpsprisen. Det kan hende det vises flere forskjellige priser avhengig av hvilke oppløsninger som er tilgjengelige.
  3. Velg ønsket betalingsmåte, eller legg til en ny betalingsmåte, og klikk deretter på Kjøp for å fullføre transaksjonen.
  4. Når betalingen er godkjent, mottar du en kjøpsbekreftelse.
  5. Du finner alle videoene du har kjøpt, ved å gå til Bibliotek-fanen  og videre til Kjøp-delen.
Merk: Det er foreløpig ikke mulig å løse inn kupongkoder på iOS-enheter.
Ting du bør være obs på:
  • Hvis du har leid en film, er den tilgjengelig i hele leieperioden fra første gang du begynner å se på den. Du kan se innhold du har kjøpt, så mange ganger du vil. Se reglene våre for bruk hvis du vil ha mer informasjon.
  • Noen videoer kan være tilgjengelig i flere oppløsninger til forskjellige priser. Innhold i HD og UHD kan bare spilles av på visse støttede enheter, og bare hvis du har god nok internetthastighet. Du finner mer informasjon i enhetskravene for HD-/UHD-avspilling.