Slik kjøper du filmer og TV-programmer på datamaskiner eller mobilenheter:

Du må være minst 18 år for å kjøpe filmer og TV-programmer på YouTube, og du må være i et land der dette støttes. Du må også ha en Google-konto med en gyldig betalingsmåte.

Merk: Filmer som er kjøpt på YouTube, vises ikke i Google Play familiebibliotek. Finn ut mer.

For å kjøpe filmer og TV-programmer på Android-enheter, logger du på Google-kontoen din via YouTube-appen for Android. Deretter følger du denne fremgangsmåten for å foreta et kjøp:

1. Du finner filmer og programmer du vil leie eller kjøpe, på Filmer og programmer-siden eller ved å søke på YouTube.
  2. Klikk på knappen med leie- eller kjøpsprisen. Det kan hende det vises flere forskjellige priser avhengig av hvilke oppløsninger som er tilgjengelige.
  3. Hvis du har en kupong å løse inn, klikker du på «Angi kampanjekode» for å vise kampanjekodefeltet. Angi koden, og klikk på pilen. Klikk deretter på den aktuelle betalingsknappen for å fortsette.
  4. Velg ønsket betalingsmåte, eller legg til en ny betalingsmåte, og klikk deretter på Kjøp for å fullføre transaksjonen.
  5. Når du har fullført kjøpsprosessen, får du en bekreftelse. Da kan du trykke på filmen eller TV-programmet for å starte avspillingen.
  6. Du finner alle videoene du har kjøpt, ved å gå til Bibliotek-fanen  og videre til Kjøp-delen.
Ting du bør være obs på:
  • Hvis du har leid en film, er den tilgjengelig i hele leieperioden fra første gang du begynner å se på den. Du kan se innhold du har kjøpt, så mange ganger du vil. Se reglene våre for bruk hvis du vil ha mer informasjon.
  • Noen videoer kan være tilgjengelig i flere oppløsninger til forskjellige priser. Innhold i HD og UHD kan bare spilles av på visse støttede enheter, og bare hvis du har god nok internetthastighet. Du finner mer informasjon i enhetskravene for HD-/UHD-avspilling.