Näin ostat elokuvia ja TV-ohjelmia tietokoneella tai mobiililaitteella

Jos haluat ostaa elokuvia tai TV-ohjelmia YouTubessa, sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja asuttava tuetussa maassa, minkä lisäksi sinulla on oltava Google-tili, johon on tallennettu kelvollinen maksutapa.

Voit ostaa tai vuokrata elokuvia ja TV-ohjelmia YouTubesta iPhonella, iPadilla ja iPodilla seuraavilla maantieteellisillä alueilla:

Australia Meksiko
Itävalta Alankomaat
Belgia Norja
Kanada Etelä-Korea
Tanska Espanja
Suomi Ruotsi
Ranska Sveitsi
Saksa Yhdistynyt kuningaskunta
Irlanti Yhdysvallat
Italia

Näin ostat tai vuokraat YouTuben elokuvia ja ohjelmia YouTuben iOS-sovelluksessa iPhonella, iPadilla tai iPodilla:

1. Siirry Elokuvat ja ohjelmat ‑sivulle tai etsi ostettavaa tai vuokrattavaa elokuvaa tai TV-ohjelmaa YouTubesta.
  2. Klikkaa painiketta, jossa näkyy osto- tai vuokraushinta. Joidenkin videoiden kohdalla on myös eri hintoja eri resoluutioille.
  3. Valitse haluamasi maksutapa tai lisää uusi maksutapa. Suorita maksu valitsemalla Osta.
  4. Saat ostovahvistuksen, kun ostosi on käsitelty.
  5. Näet kaikki ostamasi videot Kirjasto-välilehdellä  Ostokset-kohdassa.
Huom. Kuponkikoodeja ei voi tällä hetkellä lunastaa iOS-laitteilla.
Huomioitavaa:
  • Vuokrattu elokuva on käytettävissä vuokra-aikana, joka alkaa siitä hetkestä, kun aloitat elokuvan katselemisen ensimmäistä kertaa. Ostettu sisältö on katsottavissa niin monta kertaa kuin haluat. Katso lisätietoja käyttösäännöistä.
  • Joidenkin videoiden kohdalla voi olla eri hintoja eri resoluutioille. HD- ja UHD-toisto on saatavilla vain tietyillä tuetuilla laitteilla ja internetnopeuksilla. Katso lisätietoja HD-/UHD-laitevaatimuksista.