Näin ostat elokuvia ja TV-ohjelmia tietokoneella tai mobiililaitteella

Jos haluat ostaa elokuvia tai TV-ohjelmia YouTubessa, sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja asuttava tuetussa maassa, minkä lisäksi sinulla on oltava Google-tili, johon on tallennettu kelvollinen maksutapa.

Voit ostaa elokuvia ja TV-ohjelmia tietokoneellasi kirjautumalla sisään Google-tilillesi ja tekemällä ostoksen näiden ohjeiden mukaan:

1. Siirry Elokuvat ja ohjelmat ‑sivulle tai etsi ostettavaa tai vuokrattavaa elokuvaa tai TV-ohjelmaa YouTubesta.
  2. Klikkaa painiketta, jossa näkyy osto- tai vuokraushinta. Joidenkin videoiden kohdalla on myös eri hintoja eri resoluutioille.
  3. Jos sinulla on lunastettava kuponki, saat koodinsyöttökentän näkyviin valitsemalla Anna tarjouskoodi. Lisää koodi, klikkaa nuolta ja jatka klikkaamalla ostopainiketta.
  4. Valitse haluamasi maksutapa tai lisää uusi maksutapa. Suorita maksu valitsemalla Osta.
  5. Saat ostovahvistuksen, kun ostosi on käsitelty.
  6. Näet kaikki ostamasi videot sivulla http://www.youtube.com/purchases, kun olet kirjautunut.
Huomioitavaa:
  • Vuokrattu elokuva on käytettävissä vuokra-aikana, joka alkaa siitä hetkestä, kun aloitat elokuvan katselemisen ensimmäistä kertaa. Ostettu sisältö on katsottavissa niin monta kertaa kuin haluat. Katso lisätietoja käyttösäännöistä.
  • Joidenkin videoiden kohdalla voi olla eri hintoja eri resoluutioille. HD- ja UHD-toisto on saatavilla vain tietyillä tuetuilla laitteilla ja internetnopeuksilla. Katso lisätietoja HD-/UHD-laitevaatimuksista.