Sådan køber du film og tv-serier på en computer eller mobilenhed

Hvis du vil købe film og tv-serier på YouTube, skal du være over 18 år, være i et understøttet land og have en Google-konto med en gyldig betalingsmetode.

Bemærk! Film, der er købt på YouTube, vises ikke i din Google Play Familiesamling. Få flere oplysninger.

Hvis du vil købe film og tv-serier på en computer, skal du logge ind på din Google-konto og følge denne vejledning:

1. Gå til siden Film og serier, eller søg på YouTube efter en film eller en tv-serie, som du vil købe eller leje.
  2. Klik på knappen, der viser prisen for enten leje eller køb. Der kan være forskellige priser for forskellige opløsninger.
  3. Hvis du vil indløse en kampagnekode, skal du vælge "Indtast kampagnekode" for at få vist kampagnekodefeltet. Indtast din kode, klik på pilen, og klik derefter på den relevante købsknap for at fortsætte.
  4. Vælg den betalingsmetode, du vil benytte, eller tilføj en ny betalingsmetode. Klik derefter på Køb for at afslutte transaktionen.
  5. Når din betaling er gennemført, modtager du en bekræftelse på dit køb.
  6. Du kan finde alle de videoer, du har købt, ved at gå til https://www.youtube.com/purchases, mens du er logget ind på din konto.
Bemærk!
  • Lejefilm vil kunne ses i lejeperiodens løbetid, når du er begyndt at se den første gang. Købte film kan du se så mange gange, som du vil. Se vores brugsregler for at få flere oplysninger.
  • For nogle videoer kan der være forskellige priser på forskellige opløsninger. Afspilning af film i HD og UHD er kun tilgængelig på visse understøttede enheder og med visse internethastigheder. Se Enhedskrav ved HD/UHD-afspilning for at få flere oplysninger.