Com es poden comprar pel·lícules i programes de televisió en un ordinador o un dispositiu mòbil

Per comprar pel·lícules i programes de televisió a YouTube, has de tenir com a mínim 18 anys, ser en un país admès i tenir un Compte de Google amb una forma de pagament vàlida.

Nota: les pel·lícules que compris a YouTube no es mostraran a la biblioteca familiar de Google Play. Obtén més informació.

Per comprar pel·lícules i programes de televisió en un ordinador, inicia la sessió al Compte de Google i segueix aquests passos:

1. Visita la pàgina de Pel·lícules i programes o cerca a YouTube una pel·lícula o un programa de televisió que vulguis comprar o llogar.
  2. Fes clic al botó en què es mostra el preu de compra o de lloguer. També és possible que hi hagi diversos preus en funció de la resolució.
  3. Si tens un cupó per bescanviar, fes clic a "Introdueix el codi promocional" per veure el camp de codi promocional. Introdueix el codi, fes clic a la fletxa i, a continuació, fes clic al botó de compra corresponent per continuar.
  4. Selecciona la forma de pagament que vols fer servir o afegeix-ne una de nova i, a continuació, fes clic a Compra per finalitzar la transacció.
  5. Un cop s'hagi fet el pagament, rebràs una confirmació de la compra.
  6. Per veure tots els vídeos que has comprat, visita https://www.youtube.com/purchases mentre tens la sessió iniciada al teu compte.
Aspectes que cal tenir en compte:
  • En el cas del lloguer de pel·lícules, la pel·lícula estarà disponible mentre duri el període de lloguer a partir del moment en què comencis a veure-la per primera vegada. En canvi, podràs veure les pel·lícules que hagis comprat tantes vegades com vulguis. Per obtenir més informació, consulta les nostres regles d'ús.
  • És possible que alguns vídeos tinguin diversos preus en funció de la resolució. Només es poden reproduir títols en HD i UHD en determinats dispositius i velocitats d'Internet compatibles. Per obtenir més informació, consulta els requisits dels dispositius HD/UHD.