Köpa eller hyra filmer och serier på YouTube

Beroende på var du befinner dig kan du köpa eller hyra enskilda filmer på YouTube. Välj bland tusentals prisbelönta filmer, tidlösa klassiker och nyheter.

Om du befinner dig i USA, Tyskland, Frankrike, Australien eller Förenade kungariket kan du även prenumerera på vissa Primetime-kanaler som Showtime eller Starz. När du prenumererar på de här kanalerna kan du titta på program på YouTube utan att behöva växla mellan olika streamingappar och tjänster.

Obs! Filmer du har köpt på YouTube visas inte i Familjens bibliotek på Google Play. Läs mer.

Läs mer om var du kan köpa och hyra på YouTube

Köp eller hyr filmer på dessa platser

• Argentina
  • Australien
  • Österrike
  • Belgien
  • Bosnien och Hercegovina
  • Brasilien
  • Kanada
  • Cypern
  • Tjeckien
  • Danmark
  • Finland
  • Frankrike
  • Tyskland
  • Grekland
  • Hongkong
  • Ungern
  • Indien
  • Indonesien
  • Irland
  • Italien
  • Japan
  • Lettland
  • Litauen
  • Malta
  • Mexiko
  • Nordmakedonien
  • Nederländerna
  • Nya Zeeland
  • Norge
  • Filippinerna
  • Polen
  • Portugal
  • Ryssland
  • Senegal
  • Singapore
  • Slovakien
  • Slovenien
  • Sydkorea
  • Spanien
  • Sverige
  • Schweiz
  • Taiwan
  • Uganda
  • Ukraina
  • Förenade kungariket
  • USA

Köp serier på dessa platser

Köp enstaka avsnitt eller hela säsonger. Om du köper en säsong som inte har släppts helt läggs avsnitt till automatiskt i biblioteket när de har släppts.
  • Australien
  • Kanada
  • Frankrike
  • Tyskland
  • Japan
    • Obs! Du kan även hyra serier i Japan. Det här alternativet är för närvarande inte tillgängligt i andra länder eller regioner.
  • Schweiz
  • Förenade kungariket
  • USA

Läs mer om var du kan köpa och hyra på YouTube

• Du måste vara 18 år eller äldre för att köpa eller hyra.
  • Du kan bara köpa eller hyra filmer och serier på vissa enheter.
  • Tillgängligheten för enskilda titlar varierar beroende på plats och kan ändras med tiden.
  • Du behöver en internetanslutning för att titta på hyrt eller köpt innehåll.
  • När du har hyrt en film har du 30 dagar på dig att börja titta på den. När du har börjat titta på filmen kan du titta på den så många gånger du vill tills uthyrningsperioden är slut. Uthyrningsperioden är normalt 48 timmar, men när du kommer till sista sidan i kassan vid uthyrningen anges det hur lång uthyrningsperioden är.
  • För vissa videor kan olika priser för olika upplösningar också vara tillgängliga. Uppspelning av HD- och UHD-titlar är endast tillgängligt för vissa enheter samt beroende på internethastigheten. Läs mer i Krav på HD/UHD-enheter.