Om filmer og TV-programmer

Lei eller kjøp filmer på YouTube

På YouTube kan du velge blant tusenvis av prisbelønte filmer, tidløse klassikere og nye utgivelser. Du kan leie eller kjøpe filmer enkeltvis.

I følgende områder kan du bla gjennom filmer du kan leie eller kjøpe på YouTube:

Argentina Nederland
Australia New Zealand
Østerrike Norge
Belgia Filippinene
Bosnia-Hercegovina Polen
Brasil Portugal
Canada Russland
Danmark Senegal
Finland Singapore
Frankrike Slovakia
Tyskland Slovenia
Hellas Sør-Korea
Hongkong Spania
Ungarn Sverige
India Sveits
Irland Uganda
Italia Ukraina
Japan Storbritannia
Nord-Makedonia USA
Mexico

Lei eller kjøp TV-programmer på YouTube

Få med deg heftig reality-TV, herlige komiserier, nervepirrende dramaserier, spennende dokumentarer – og mye mer. Du kan leie eller kjøpe enkeltepisoder eller hele sesonger. Hvis du kjøper en sesong før alle episodene er tilgjengelige, legges episodene automatisk til i biblioteket ditt etter hvert som de slippes.

I følgende områder kan du bla gjennom TV-programmer du kan kjøpe på YouTube:

Australia Japan
Canada Sveits
Frankrike Storbritannia
Tyskland USA
Merk: I Japan kan du også leie TV-programmer. Dette alternativet er foreløpig ikke tilgjengelig i noen andre land.
Dette bør du vite om kjøp og leie på YouTube:
  • Du må være minst 18 år for å leie eller kjøpe innhold på YouTube.
  • Kjøp og leie av filmer og TV-programmer støttes bare på enkelte enheter.
  • Tilgjengeligheten for hver enkelt utgivelse varierer fra sted til sted og kan forandre seg over tid.
  • Enheten din må være koblet til internett for at du skal kunne se på innhold du har leid eller kjøpt.
  • Når du har leid en film, må du begynne å se på den innen 30 dager. Når du først har begynt avspillingen, kan du se filmen så mange ganger du måtte ønske frem til leieperioden utløper. Leieperioden er som regel 48 timer, men dette skal være spesifisert på den siste siden i betalingsprosessen.
  • Enkelte videoer kan ha flere tilgjengelige oppløsninger og dermed også forskjellige priser. HD- og UHD-videoer kan bare spilles av på visse støttede enheter. Dette krever også en viss internettforbindelse. Du finner mer informasjon i enhetskravene for HD-/UHD-avspilling.