Kjøp eller lei filmer og TV-programmer på YouTube

Avhengig av hvor du befinner deg, kan du kjøpe eller leie filmer enkeltvis på YouTube. Velg blant tusenvis av prisbelønte filmer, tidløse klassikere og nye utgivelser.

Seere i Australia, Frankrike, Storbritannia, Tyskland eller USA, kan du også abonnere på bestemte Primetime-kanaler, for eksempel Showtime eller Starz. Når du abonnerer på disse kanalene, kan du se programmer på YouTube uten å måtte bytte mellom strømmeapper og -tjenester.

Merk: Filmer som er kjøpt på YouTube, vises ikke i Google Play familiebibliotek. Finn ut mer.

Finn ut hvor du kan kjøpe og leie innhold på YouTube

Kjøp eller lei filmer i disse områdene

• Argentina
  • Australia
  • Østerrike
  • Belgia
  • Bosnia-Hercegovina
  • Brasil
  • Canada
  • Kypros
  • Tsjekkia
  • Danmark
  • Finland
  • Frankrike
  • Tyskland
  • Hellas
  • Hongkong
  • Ungarn
  • India
  • Indonesia
  • Irland
  • Italia
  • Japan
  • Latvia
  • Litauen
  • Malta
  • Mexico
  • Nord-Makedonia
  • Nederland
  • New Zealand
  • Norge
  • Filippinene
  • Polen
  • Portugal
  • Russland
  • Senegal
  • Singapore
  • Slovakia
  • Slovenia
  • Sør-Korea
  • Spania
  • Sverige
  • Sveits
  • Taiwan
  • Uganda
  • Ukraina
  • Storbritannia
  • USA

Kjøp TV-serier i disse områdene

Kjøp enkeltepisoder eller hele sesonger. Hvis du kjøper en sesong som ikke er tilgjengelig i sin helhet, legges de resterende episodene automatisk til i biblioteket ditt så snart de blir tilgjengelige.
  • Australia
  • Canada
  • Frankrike
  • Tyskland
  • Japan
    • Merk: I Japan kan du også leie TV-programmer. Dette alternativet er foreløpig ikke tilgjengelig i andre land og regioner.
  • Sveits
  • Storbritannia
  • USA

Finn ut hvor du kan kjøpe og leie innhold på YouTube

• Du må være 18 år eller eldre for å kjøpe eller leie innhold.
  • Du kan bare kjøpe eller leie filmer og TV-serier på bestemte enheter.
  • Tilgjengeligheten for hver enkelt tittel varierer fra sted til sted og kan endres over tid.
  • Du trenger internettilkobling for å se på innholdet du har leid eller kjøpt.
  • Når du har leid en film, må du begynne å se på den innen 30 dager. Når du først har begynt avspillingen, kan du se filmen så mange ganger du måtte ønske frem til leieperioden utløper. Leieperioden er som regel 48 timer, men dette skal være spesifisert på den siste siden i betalingsprosessen.
  • Enkelte videoer kan være tilgjengelig i flere oppløsninger, og prisen kan være forskjellig for de ulike oppløsningene. Innhold i HD og UHD kan bare spilles av på visse støttede enheter, og bare hvis du har god nok internetthastighet. Du finner mer informasjon i enhetskravene for HD-/UHD-avspilling.