Over films en tv-programma's

Films kopen of huren op YouTube

Kies op YouTube uit duizenden prijswinnende films, tijdloze klassiekers en nieuwe kaskrakers. Je kunt afzonderlijke films huren of kopen.

Je kunt op alle onderstaande locaties koop- of huurfilms zoeken op YouTube:

Argentinië Noord-Macedonië
Australië Nederland
Oostenrijk Nieuw-Zeeland
België Noorwegen
Bosnië en Herzegovina     Filipijnen
Brazilië Polen
Canada Portugal
Denemarken Rusland
Finland Senegal
Frankrijk Slowakije
Duitsland Slovenië
Griekenland Zuid-Korea
Hongkong     Spanje
Hongarije Zweden
India Zwitserland
Ierland Oeganda
Italië Oekraïne
Japan     Verenigd Koninkrijk
Mexico Verenigde Staten

Bekijk spannende reality-tv, hilarische comedy's, hartverscheurende dramaseries, interessante documentaires en meer. Koop of huur losse afleveringen of volledige seizoenen. Als je kiest voor een heel seizoen dat nog niet volledig is uitgebracht, dan wordt je bibliotheek automatisch geüpdatet met nieuwe afleveringen.

Tv-programma's huren of kopen op YouTube

Je kunt op alle onderstaande locaties tv-programma's die je wilt kopen zoeken op YouTube:

Australië Japan
Canada Zwitserland
Frankrijk Verenigd Koninkrijk
Duitsland Verenigde Staten

Opmerking: In Japan kun je ook tv-programma's huren. In andere landen kun je momenteel geen tv-programma's huren.
Let op het volgende als je iets koopt of huurt op YouTube:
  • Je moet minstens 18 jaar zijn om films of tv-programma's op YouTube te kopen of te huren.
  • Je kunt alleen op bepaalde apparaten films of tv-programma's kopen of huren.
  • De beschikbaarheid van afzonderlijke titels verschilt per locatie en kan veranderen.
  • Je hebt een internetverbinding nodig om gehuurde of gekochte content te kijken.
  • Nadat je een film hebt gehuurd, heb je dertig dagen om te beginnen met kijken. Nadat je een film hebt gestart, kun je deze binnen de huurperiode zo vaak bekijken als je wilt. De huurperiode is meestal 48 uur, maar de totale huurperiode wordt ook vermeld op de laatste pagina van het betaalproces.
  • Voor sommige content gelden er verschillende prijzen voor verschillende resoluties. Content in HD of UHD kun je alleen bekijken op bepaalde ondersteunde apparaten en bij een bepaalde internetsnelheid. Zie apparaatvereisten voor HD en UHD voor meer informatie.