Over films en tv-programma's

Films kopen of huren op YouTube

Kies op YouTube uit duizenden prijswinnende films, tijdloze klassiekers en nieuwe kaskrakers. Je kunt afzonderlijke films huren of kopen.

Je kunt op alle onderstaande locaties koop- of huurfilms zoeken op YouTube:

Argentinië Nederland
Australië Nieuw-Zeeland
Oostenrijk Noorwegen
België Filipijnen
Bosnië-Herzegovina Polen
Brazilië Portugal
Canada Rusland
Denemarken Senegal
Finland Singapore
Frankrijk Slowakije
Duitsland Slovenië
Griekenland Zuid-Korea
Hongkong Spanje
Hongarije Zweden
India Zwitserland
Ierland Oeganda
Italië Oekraïne
Japan Verenigd Koninkrijk
Noord-Macedonië Verenigde Staten
Mexico

Tv-programma's huren of kopen op YouTube

Bekijk spannende reality-tv, hilarische comedy's, hartverscheurende dramaseries, interessante documentaires en meer. Koop of huur losse afleveringen of volledige seizoenen. Als je besluit een heel seizoen aan te schaffen dat nog niet volledig is uitgebracht, dan wordt je bibliotheek automatisch geüpdatet met nieuwe afleveringen.

Je kunt op alle onderstaande locaties tv-programma's die je wilt kopen zoeken op YouTube:

Australië Japan
Canada Zwitserland
Frankrijk Verenigd Koninkrijk
Duitsland Verenigde Staten
Opmerking: In Japan kun je ook tv-programma's huren. In andere landen kun je momenteel geen tv-programma's huren.
Let op het volgende als je iets koopt of huurt op YouTube:
  • Je moet minstens 18 jaar zijn om films of tv-programma's op YouTube te kopen of te huren.
  • Je kunt alleen op bepaalde apparaten films of tv-programma's kopen of huren.
  • De beschikbaarheid van afzonderlijke titels verschilt per locatie en kan veranderen.
  • Je hebt een internetverbinding nodig om gehuurde of gekochte content te kijken.
  • Nadat je een film hebt gehuurd, heb je dertig dagen om te beginnen met kijken. Nadat je een film hebt gestart, kun je deze binnen de huurperiode zo vaak bekijken als je wilt. De huurperiode is meestal 48 uur, maar de totale huurperiode wordt ook vermeld op de laatste pagina van het betaalproces.
  • Bij sommige content gelden er verschillende prijzen voor verschillende resoluties. Content in HD of UHD kun je alleen bekijken op bepaalde ondersteunde apparaten en bij een bepaalde internetsnelheid. Zie apparaatvereisten voor HD en UHD voor meer informatie.