Elokuvat ja TV-ohjelmat

Elokuvien ostaminen tai vuokraaminen YouTubessa

YouTuben valikoimasta löytyy tuhansittain palkittuja elokuvia, ajattomia klassikoita ja uusia julkaisuja. Voit ostaa tai vuokrata yksittäisiä elokuvia.

Selaa YouTuben elokuvia vuokrattavaksi tai ostettavaksi kaikilla näillä alueilla:

Argentiina Alankomaat
Australia Uusi-Seelanti
Itävalta Norja
Belgia Filippiinit
Bosnia-Hertsegovina Puola
Brasilia Portugali
Kanada Venäjä
Tanska Senegal
Suomi Singapore
Ranska Slovakia
Saksa Slovenia
Kreikka Etelä-Korea
Hongkong Espanja
Unkari Ruotsi
Intia Sveitsi
Irlanti Uganda
Italia Ukraina
Japani Yhdistynyt kuningaskunta
Makedonia Yhdysvallat
Meksiko

TV-ohjelmien ostaminen tai vuokraaminen YouTubesta

Katso muun muassa koukuttavaa tosi-TV:tä, naurulihaksia koettelevia komediasarjoja, intensiivisiä draamoja ja arvostettuja dokumentteja. Voit ostaa tai vuokrata yksittäisiä jaksoja tai kokonaisia kausia. Jos ostat kokonaisen kauden, jonka kaikkia jaksoja ei ole vielä julkaistu, uudet jaksot lisätään automaattisesti kirjastoosi julkaisuhetkellä.

Voit selata YouTuben TV-ohjelmia ostettavaksi seuraavilla alueilla:

Australia Japani
Kanada Sveitsi
Ranska Yhdistynyt kuningaskunta
Saksa Yhdysvallat
Huom. TV-ohjelmia voi myös vuokrata Japanissa. Tämä vaihtoehto ei ole tällä hetkellä käytettävissä missään muualla.
Huomioitavaa ostoksista ja vuokrauksista YouTubessa:
  • Sinun on oltava vähintään 18-vuotias, jotta voit ostaa tai vuokrata sisältöä YouTubesta.
  • Vain tietyt laitteet tukevat elokuvien ja TV-ohjelmien ostamista ja vuokraamista.
  • Yksittäisten nimikkeiden saatavuus voi vaihdella sijainnin mukaan ja muuttua ajan mittaan.
  • Vuokrattua tai ostettua sisältöä ei voi katsella ilman nettiyhteyttä.
  • Huom. Kun vuokraat elokuvan, sinulla on 30 päivää aikaa aloittaa sen katseleminen. Kun olet aloittanut elokuvan, voit katsoa sen niin monta kertaa kuin haluat vuokra-ajan päättymiseen asti. Vuokra-aika on yleensä 48 tuntia, ja se ilmoitetaan myös kassalla vuokrauksen viimeisellä sivulla.
  • Joidenkin videoiden kohdalla voi olla eri hintoja eri resoluutioille. HD- ja UHD-toisto on saatavilla vain tietyillä tuetuilla laitteilla ja internetnopeuksilla. Katso lisätietoja HD-/UHD-laitevaatimuksista.