Køb eller lej film og tv-serier på YouTube

Afhængigt af hvor du bor, kan du købe eller leje individuelle film på YouTube. Vælg mellem tusindvis af prisvindende film, tidløse klassikere og nye udgivelser.

Hvis du er i Australien, Frankrig, Storbritannien, Tyskland eller USA, kan du også abonnere på bestemte Primetime-kanaler, f.eks. Showtime eller Starz. Når du abonnerer på disse kanaler, kan du se programmer på YouTube uden at skulle skifte mellem forskellige streamingapps og -tjenester.

Bemærk! Film, der er købt på YouTube, vises ikke i din Google Play Familiesamling. Få flere oplysninger.

Se, hvor du kan købe og leje på YouTube

Køb eller lej film i disse lande

• Argentina
  • Australien
  • Østrig
  • Belgien
  • Bosnien-Hercegovina
  • Brasilien
  • Canada
  • Cypern
  • Tjekkiet
  • Danmark
  • Finland
  • Frankrig
  • Tyskland
  • Grækenland
  • Hongkong
  • Ungarn
  • Indien
  • Indonesien
  • Irland
  • Italien
  • Japan
  • Letland
  • Litauen
  • Malta
  • Mexico
  • Nordmakedonien
  • Nederlandene
  • New Zealand
  • Norge
  • Filippinerne
  • Polen
  • Portugal
  • Rusland
  • Senegal
  • Singapore
  • Slovakiet
  • Slovenien
  • Sydkorea
  • Spanien
  • Sverige
  • Schweiz
  • Taiwan
  • Uganda
  • Ukraine
  • Storbritannien
  • USA

Køb tv-serier i disse lande

Køb enkelte afsnit eller hele sæsoner. Hvis du køber en sæson, der ikke er helt udkommet, føjes afsnit automatisk til din samling, når de udkommer.
  • Australien
  • Canada
  • Frankrig
  • Tyskland
  • Japan
    • Bemærk! Du kan også leje tv-serier i Japan. Denne mulighed er i øjeblikket ikke tilgængelig i andre lande og regioner.
  • Schweiz
  • Storbritannien
  • USA

Se, hvor du kan købe og leje på YouTube

• Du skal være 18 år eller derover for at købe eller leje.
  • Du kan kun købe eller leje film og tv-serier på visse enheder.
  • Tilgængeligheden af individuelle titler kan variere efter lokation og ændre sig over tid.
  • Du skal have en internetforbindelse for at se dit lejede eller købte indhold.
  • Når du har lejet en film, har du 30 dage til at begynde at se den. Når du har startet filmen, kan du se den så mange gange, du vil, inden lejeperioden udløber. Lejeperioder er typisk på 48 timer, men du kan se længden af din lejeperiode på den sidste side, når du betaler for lejen.
  • For nogle videoer kan der være forskellige priser på forskellige opløsninger. Afspilning af film i HD og UHD er kun tilgængelig på visse understøttede enheder og med visse internethastigheder. Se Enhedskrav ved HD/UHD-afspilning for at få flere oplysninger.