Comprar o llogar pel·lícules i programes de televisió a YouTube

En funció de la teva ubicació, pots comprar o llogar pel·lícules concretes a YouTube. Tria entre milers de pel·lícules guardonades, clàssics intemporals i estrenes.

Si ets a Alemanya, a Austràlia, als Estats Units, a França o al Regne Unit, també pots subscriure't a determinats canals Primetime, com ara Showtime o Starz. La subscripció a aquests canals et permet veure programes a YouTube sense haver de canviar entre diversos serveis i aplicacions de reproducció en línia.

Nota: les pel·lícules que compris a YouTube no es mostraran a la biblioteca familiar de Google Play. Obtén més informació.

Descobreix on pots comprar i llogar vídeos a YouTube

Compra o lloga pel·lícules en aquestes ubicacions

• Argentina
  • Austràlia
  • Àustria
  • Bèlgica
  • Bòsnia i Hercegovina
  • Brasil
  • Canadà
  • Xipre
  • República Txeca
  • Dinamarca
  • Finlàndia
  • França
  • Alemanya
  • Grècia
  • Hong Kong
  • Hongria
  • Índia
  • Indonèsia
  • Irlanda
  • Itàlia
  • Japó
  • Letònia
  • Lituània
  • Malta
  • Mèxic
  • Macedònia del Nord
  • Països Baixos
  • Nova Zelanda
  • Noruega
  • Filipines
  • Polònia
  • Portugal
  • Rússia
  • Senegal
  • Singapur
  • Eslovàquia
  • Eslovènia
  • Corea del Sud
  • Espanya
  • Suècia
  • Suïssa
  • Taiwan
  • Uganda
  • Ucraïna
  • Regne Unit
  • Estats Units

Compra programes de televisió en aquestes ubicacions

Compra episodis individuals o temporades senceres. Si compres una temporada que encara no està completament disponible, els episodis s'afegiran automàticament a la teva biblioteca a mesura que es vagin publicant.
  • Austràlia
  • Canadà
  • França
  • Alemanya
  • Japó
    • Nota: al Japó també pots llogar programes de televisió. Actualment, aquesta opció no està disponible en cap altre país o regió.
  • Suïssa
  • Regne Unit
  • Estats Units

Descobreix on pots comprar i llogar vídeos a YouTube

• Has de ser major de 18 anys per comprar o llogar.
  • Només pots comprar o llogar pel·lícules i programes de televisió en determinats dispositius.
  • La disponibilitat d'alguns títols varia segons la ubicació i pot canviar amb el temps.
  • Necessites una connexió a Internet per veure el contingut que has llogat o comprat.
  • Quan llogues una pel·lícula, tens 30 dies per començar-la a veure. Un cop l'has començada, pots mirar-la tantes vegades com vulguis fins que finalitzi el període de lloguer. Els períodes de lloguer acostumen a ser de 48 hores, però en veuràs indicada la durada concreta a l'última pàgina de la tramitació de la compra.
  • És possible que alguns vídeos tinguin diversos preus en funció de la resolució. Només es poden reproduir títols en HD i UHD en determinats dispositius i velocitats d'Internet compatibles. Per obtenir més informació, consulta els requisits dels dispositius HD/UHD.