Sjekk om videoen din er kategorisert som laget for barn

Uavhengig av hvor de befinner seg, er alle skapere rettslig forpliktet til å overholde Children's Online Privacy Protection Act og/eller annen lovgivning. Du er pålagt å gi oss beskjed om hvorvidt videoene dine er laget for barn

For å hjelpe deg med dette lanserte vi en ny målgruppeinnstilling i YouTube Studio i november 2019. Med denne innstillingen kan du angi om innholdet ditt er laget for barn eller ikke. Du kan angi målgruppe på to ulike nivåer:

• På kanalnivå: Med dette alternativet klassifiseres alt fremtidig og eksisterende innhold enten som laget for barn eller som ikke laget for barn.
  • På videonivå: Hvis du velger dette alternativet, må du angi om hver enkelt video, både eksisterende og nye, er laget for barn eller ikke.

Sjekk om videoen din er kategorisert som laget for barn

Du kan sjekke om videoen din er kategorisert som laget for barn (enten av deg eller av YouTube). Finn ut mer om hva som skjer når innholdet ditt er angitt som laget for barn.

1. Logg på YouTube Studio.
  2. Velg Innhold på menyen til venstre.
  3. Klikk på Filtrer, og velg ett eller flere filtre:
    • Laget for barn (angitt av deg): alle videoer du selv har angitt som laget for barn.
    • Laget for barn (angitt av YouTube): alle videoer YouTube har angitt som laget for barn.
    • Ikke laget for barn: alle videoer du har angitt som ikke laget for barn.
    • Ikke angitt: alle videoer uten en «laget for barn»-innstilling.

Du kan også sjekke begrensningene i YouTube Studio-appen på en mobilenhet.