Tjek, om målgruppen for din video er angivet som lavet til børn

Alle youtubere, uanset land, er juridisk forpligtede til at overholde Children’s Online Privacy Protection Act og/eller anden lovgivning. Du er forpligtet til at fortælle os, om dine videoer er lavet til børn.

I november 2019 introducerede vi en ny målgruppeindstilling i YouTube Studio for at gøre det så let som muligt for dig at overholde dette. Med denne indstilling kan du angive om dit indhold er lavet til børn eller ej. Du kan angive din målgruppe på kanalniveau eller videoniveau:

• Hvis du angiver din målgruppe på kanalniveau, bliver alt dit fremtidige og eksisterende indhold angivet som enten lavet til børn eller som ikke lavet til børn.
  • Hvis du angiver din målgruppe på videoniveau, skal du angive målgruppen for hver enkelt eksisterende eller nye video som lavet til børn eller ikke lavet til børn.

Tjek, om målgruppen for din video er angivet som lavet til børn

Du kan tjekke, om din video er blevet angivet som lavet til børn af enten dig selv eller YouTube. Få flere oplysninger om, hvad der sker, når du angiver dit indhold som lavet til børn.

1. Log ind på YouTube Studio.
  2. Vælg Indhold i menuen til venstre.
  3. Klik på Filter , og vælg dine filtre:
    • Lavet til børn (angivet af dig): Alle videoer, du har angivet som lavet til børn.
    • Angivet som lavet til børn (af YouTube): Alle videoer, YouTube har angivet som lavet til børn.
    • Ikke lavet til børn: Alle videoer, du har angivet som ikke lavet til børn.
    • Ikke angivet: Alle videoer, hvor det ikke er angivet, hvorvidt de er "lavet til børn" eller ej.

Du kan også tjekke begrænsninger i YouTube Studio-appen på din mobilenhed.