Comprovar si el públic del teu vídeo està definit com a creat per a nens

Independentment de la vostra ubicació, tots els creadors teniu l'obligació legal de complir la Llei de protecció de la privadesa infantil a Internet dels EUA (COPPA) i altres lleis. També has d'indicar-nos si els teus vídeos estan creats per a nens.

Per ajudar-te a complir els requisits legals, el novembre de 2019 vam afegir una nova opció de configuració del públic a YouTube Studio. Amb aquesta opció de configuració, pots indicar si el teu contingut s'ha creat per a nens o no. Pots definir el teu públic de dues maneres diferents:

• Al nivell de canal: si tries aquesta opció, es definirà tot el contingut actual i futur com a creat per a nens o no creat per a nens.
  • Al nivell de vídeo: si tries aquesta opció, hauràs de definir individualment tots els vídeos existents i nous com a creats per a nens o no creats per a nens.

Comprovar si el públic d'un vídeo està definit com a creat per a nens

Pots consultar si YouTube o tu heu definit el teu vídeo com a creat per a nens. Obtén informació sobre què passa quan el teu contingut es defineix com a creat per a nens.

1. Inicia la sessió a YouTube Studio.
  2. Al menú de l'esquerra, selecciona Contingut.
  3. Fes clic a Filtra i selecciona els filtres que vulguis:
    • Creat per a nens (definit per tu): tots els vídeos que has definit com a creats per a nens.
    • Definit com a creat per a nens (definit per YouTube): tots els vídeos que YouTube ha definit com a creats per a nens.
    • No creat per a nens: tots els vídeos que has definit com a no creats per a nens.
    • No definit: tots els vídeos que no tenen definida l'opció de configuració "Creat per a nens".

També pots consultar les restriccions a l'aplicació YouTube Studio des del dispositiu mòbil.