Sisällöntuottajien mainitseminen videoiden nimissä ja kuvauksissa

Kun mainitset videosi nimessä tai kuvauksessa toisen sisällöntuottajan, maininta toimii linkkinä hänen kanavasivulleen, ja hän saa maininnasta ilmoituksen.

Video, jossa on maininta kanavastasi, saattaa näkyä faneillesi suosituksena, mutta kanavasi mainitseminen videossa ei lisää todennäköisyyttä, että se näkyy faneillesi.

Toisen sisällöntuottajan mainitseminen

Kun olet luomassa tai muokkaamassa videon nimeä tai kuvausta, näppäile @ ja kanavan nimi ja valitse se. Esimerkiksi "@Google maailmanhistorian opiskelun apuna".

Voit mainita niin monta käyttäjää kuin merkkirajoitus sallii. Voit mainita vain käyttäjiä, joilla on yli 1 000 tilaajaa.

Huom. Voit lisätä maininnan vain YouTube Studion tietokoneversiolla. Mobiiliversiolla lisätty maininta muuttuu tavalliseksi tekstiksi, jos videota muokataan.

Näin näet kanavasi maininnat

1. Avaa YouTube-sovellus .
  2. Valitse alhaalta Postilaatikko.
  3. Valitse avattavasta valikosta Ilmoitukset ja sitten Kanavasi maininnat.

Näin vaihdat mainintailmoitukset päälle tai pois

Ilmoitusta ei lähde kaikista maininnoista, ainoastaan tärkeimmistä; esimerkiksi kun sinut mainitsee joku sisällöntuottaja, jolla on yhtä paljon tai enemmän tilaajia kun sinulla.

Lue miten mainintailmoitukset vaihdetaan päälle tai pois.