Sisällöntuottajien mainitseminen videoiden nimissä ja kuvauksissa

Jotta voit mainita sisällöntuottajia tai tulla mainituksi muiden kanavien videoiden metatiedoissa, sinulla on oltava yli 1 000 tilaajaa.

Mainitseminen tarkoittaa, että lisäät toisen sisällöntuottajan kanavan nimen videosi nimeen tai kuvaukseen. Kun mainitset toisen kanavan, siitä lähetetään ilmoitus kanavan postilaatikkoon – lue lisää.

Video, jossa on maininta kanavastasi, saattaa näkyä faneillesi suosituksena, mutta kanavasi mainitseminen videossa ei lisää todennäköisyyttä, että se näkyy faneillesi.

Toisen sisällöntuottajan mainitseminen

Näin voit lisätä maininnan, kun luot tai muokkaat videon nimeä tai kuvausta:

1. Lisää @-merkki ja sen perään kanavan nimi.
  2. Valitse kanavan nimi esiin tulevasta listasta.

Voit mainita niin monta sisällöntuottajaa kuin merkkirajoitus sallii.

Kun katsojat napauttavat mainintaa, sisällöntuottajan tietopaneeli tulee näkyviin ruudun alaosasta. Paneelissa on kanavan tietoja, kuten kuvaus ja uusimmat videot.

Kanavasi mainintojen katsominen

1. Avaa YouTube-sovellus .
  2. Napauta näytön yläreunasta kellokuvaketta .
  3. Valitse Maininnat-välilehti.

Mainintojen ilmoitusasetusten muuttaminen

Kaikista maininnoista ei lähetetä ilmoitusta. Saat kuitenkin ilmoituksen tärkeistä maininnoista, kuten jos sinut mainitaan kanavalla, jossa on suunnilleen yhtä paljon tilaajia kuin sinulla.

Lisätietoja ilmoitusasetusten muuttamisesta on sivulla YouTube-ilmoitusten määritykset.