Omtal kanaler i videotitler og -beskrivelser

To create mentions or get mentioned by others, you must have more than 500 subscribers.

Du kan bruge omtaler til at nævne en anden kanal i din videos titel eller beskrivelse. Når du omtaler en anden kanal, bliver der sendt en notifikation til kanalens indbakke. Du kan få flere oplysninger her.

Bemærk, at en video, der omtaler din kanal, kan blive vist for dine fans som en anbefaling, men tilstedeværelsen af din kanal i den video øger ikke sandsynligheden for, at den bliver vist for dine fans.

Omtal en anden youtuber

Sådan tilføjer du en omtale, når du opretter eller redigerer videoens titel eller beskrivelse:

1. Indtast symbolet "@" efterfulgt af et kanalnavn.
  2. Vælg kanalens navn fra listen over anbefalede kanaler.

Du kan omtale lige så mange youtubere, du vil, så længe deres navne kan være inden for tegnbegrænsningen.

Når seerne trykker på en omtale, vises der et infopanel med oplysninger om youtuberen nederst på skærmen. Dette panel indeholder oplysninger om youtuberens kanal, bl.a. en beskrivelse af den seneste video på kanalen.

Find omtaler af din kanal

1. Åbn YouTube-appen .
  2. Tryk på notifikationsklokken øverst på skærmen.
  3. Vælg fanen Omtaler.

Skift indstillinger for notifikationer om omtaler

Det er ikke alle omtaler, der udløser en notifikation. Du får notifikationer om de vigtige omtaler, f.eks. når en youtuber med et tilsvarende antal abonnenter omtaler dig.

Hvis du vil have flere oplysninger om at administrere notifikationer, kan du tjekke artiklen Administrer YouTube-notifikationer.