Omtal youtubere i videotitler og -beskrivelser

Når du omtaler en anden youtuber i din videotitel eller -beskrivelse, vil navnet linke til vedkommendes kanals startside, og han eller hun vil få en notifikation i sin indbakke.

En video, der omtaler din kanal, kan blive vist for dine fans som en anbefaling, men tilstedeværelsen af din kanal i den video øger ikke sandsynligheden for, at den bliver vist for dine fans.

Omtal en anden youtuber

Når du skriver eller redigerer en videos titel eller beskrivelse, skal du taste symbolet "@" efterfulgt af kanalnavnet og så vælge det. For eksempel "Verdenshistorien med @Google".

Du kan omtale lige så mange mennesker, du vil, så længe deres navne kan være inden for tegnbegrænsningen. Du kan kun omtale youtubere med mere end 1.000 abonnenter.

Se omtaler af din kanal

1. Åbn YouTube-appen .
  2. Tryk på Indbakke nederst.
  3. I rullemenuen skal du vælge Notifikationer og derefter Omtaler af din kanal.

Slå omtalenotifikationer til eller fra

Ikke alle omtaler udløser en notifikation – kun de vigtige, som når en youtuber med et tilsvarende eller højere antal abonnenter omtaler dig.

Få flere oplysninger om, hvordan du slår omtalenotifikationer til eller fra.