Mencionar canals als títols i a les descripcions dels vídeos

Les mencions et permeten incloure el nom o l'identificador d'un altre canal al títol o a la descripció del vídeo. Quan mencionis un altre canal, el creador rebrà una notificació a la safata d'entrada. Obtén més informació.

El fet que es mencioni el nom o l'identificador del teu canal al vídeo d'algú altre no augmenta la probabilitat que es mostri als teus fans.

Mencionar un altre creador

Per afegir una menció quan crees o edites el títol o la descripció d'un vídeo:

1. Escriu el símbol "@" seguit del nom o l'identificador d'un canal.
  2. Tria el nom o l'identificador del canal d'una llista de recomanacions.

Pots mencionar tants creadors com vulguis mentre no superis el límit de caràcters.

Trobar les mencions del teu canal

1. Inicia la sessió a YouTube Studio.
  2. Al menú de l'esquerra, selecciona Comentaris.
  3. Tria la pestanya Mencions.
Obtén consells sobre col·laboracions per a creadors.

Canviar les notificacions de mencions

No totes les mencions generen una notificació; només ho fan les més importants. Per exemple, si un creador amb un nombre de subscriptors semblant al teu et menciona, rebràs una notificació.

Per obtenir més informació sobre com pots gestionar les notificacions, consulta l'article Gestionar les notificacions de YouTube.