Når du ser indhold, der er "lavet til børn"

Med henblik på at sikre overholdelse af Children’s Online Privacy Protection Act (COPPA) og andre love kan visse funktioner være begrænsede eller slået fra for indhold, der er angivet som lavet til børn.

Features impacted by COPPA: Made for Kids content

Abonner på YouTube Viewers-kanalen for at få de seneste nyheder, opdateringer og tips.

Funktioner, der ikke er tilgængelige på afspilningssider med indhold, der er lavet til børn:

• Autoplay i Start
  • Kort og afsluttende skærmbilleder
  • Videovandmærker
  • Kanalmedlemskaber
  • Kommentarer
  • Knappen Doner
  • Livechat og donationer i livechats
  • Merchandise og billetsalg
  • Notifikationer
  • Personligt tilpasset annoncering
  • Afspilning i miniafspilleren
  • Super Chat eller Super Stickers
  • Gem på playliste og Gem i Se senere

Funktioner, der ikke er tilgængelige på kanaler med indhold, der er lavet til børn:

• Kanalmedlemskaber
  • Notifikationer
  • Indlæg
  • Historier

Hvad er indhold, der er "lavet til børn"?

Ifølge FTC’s vejledning til Children’s Online Privacy Protection Act (COPPA) er en video lavet til børn, hvis:

• Børn er den primære målgruppe.
  • Børn ikke er den primære målgruppe, men videoen er stadig rettet mod børn baseret på faktorer som videoens indhold, hvorvidt videoen har fokus på børnefigurer, børnetemaer, legetøj eller lege og andre faktorer.

Få flere oplysninger om, hvordan du vurderer, om dit indhold er "lavet til børn", og se vores ofte stillede spørgsmål om emnet.

Bemærk! Vi betragter ikke automatisk alt indhold, der er "lavet til børn", som egnet til børn. Vi har andre systemer til at vurdere, hvorvidt indhold på YouTube er passende. Få flere oplysninger om egnethed på YouTube ved at udforske ofte stillede spørgsmål.

Annoncer på indhold, der er "lavet til børn"

Annoncer i visse kategorier kan stadig blive vist i indhold, der er markeret som "lavet til børn". Seere af indhold, der er "lavet til børn", kan få vist en bumper før og efter en videoannonce. Den fortæller dem, hvornår en annonce starter og slutter.

Hvis du vil have flere oplysninger om annonceringspolitikkerne vedrørende annoncer på indhold, der er "lavet til børn", kan du tjekke annoncepolitikkerne for indhold "lavet til børn".