Når du ser indhold, der er "lavet til børn"

Med henblik på at sikre overholdelse af Children’s Online Privacy Protection Act (COPPA) og andre love kan visse funktioner være begrænsede eller slået fra for indhold, der er angivet som lavet til børn.

Features impacted by COPPA: Made for Kids content

På videoniveau omfatter det følgende funktioner:

• Autoplay i Start
  • Kort og afsluttende skærmbilleder
  • Kanalvandmærke til branding
  • Kanalmedlemskaber
  • Kommentarer
  • Knappen Donér
  • Likes og dislikes på YouTube Music
  • Livechat og donationer i livechats
  • Merchandise og billetsalg
  • Notifikationer
  • Tilpasset annoncering
  • Afspilning i miniafspilleren
  • Super Chat eller Super Stickers
  • Gem på playliste og Gem i Se senere

På kanalniveau omfatter det følgende funktioner:

• Kanalmedlemskaber
  • Notifikationer
  • Indlæg
  • Historier

Hvad er indhold, der er "lavet til børn"?

I henhold til vores bekendtgørelse i september 2019 har vi foretaget nogle ændringer for bedre at beskytte børn og deres privatliv og for at imødekomme bekymringer fremsat af den amerikanske handelskommission (FTC, US Federal Trade Commission).  Youtubere skal angive målgruppen for deres video eller kanal som "lavet til børn", hvis deres indhold er rettet mod børn.

Ifølge FTC’s vejledning til Children’s Online Privacy Protection Act (COPPA) er en video lavet til børn, hvis:

• Børn er den primære målgruppe.
  • Børn ikke er den primære målgruppe, men videoen stadig er rettet mod børn baseret på faktorer som videoens indhold, hvorvidt videoen har fokus på børnefigurer, børnetemaer, legetøj eller lege og andre faktorer.

For more information on these changes, check out this blog post.