Mirar contingut "creat per a nens"

Per complir la Llei de protecció de la privadesa infantil a Internet dels EUA (COPPA) i altres lleis, és possible que algunes funcions estiguin restringides o desactivades per al contingut que s'ha definit com a creat per a nens.

Features impacted by COPPA: Made for Kids content

Subscriu-te al canal YouTube Viewers per rebre les novetats, els consells i les notícies més recents.

Funcions que no estan disponibles a les pàgines de visualització o reproducció de contingut creat per a nens:

• Reproducció automàtica a la pàgina d'inici
  • Targetes o pantalles finals
  • Marques d'aigua dels vídeos
  • Abonaments al canal
  • Comentaris
  • Botó de donació
  • Xats en directe o donacions als xats en directe
  • Productes de marxandatge i venda d'entrades
  • Notificacions
  • Publicitat personalitzada
  • Reproducció al minireproductor
  • Super Chat o Super Stickers
  • Opcions "Desa en una llista de reproducció" i "Desa a Visualitza més tard"

Funcions que no estan disponibles als canals creats per a nens:

• Abonaments al canal
  • Notificacions
  • Publicacions
  • Històries

Què és el contingut creat per a nens?

D'acord amb les indicacions que estableix l'FTC en relació amb la Llei de protecció de la privadesa infantil a Internet dels EUA (COPPA), un vídeo s'ha creat per a nens si:

• El contingut es dirigeix principalment a un públic infantil.
  • Els nens no en representen el públic principal, però el vídeo sí que està dirigit a nens d'acord amb determinats factors, com el tema del vídeo o si fa èmfasi en personatges, temes, joguines o jocs infantils, entre d'altres.

Obtén més informació sobre com pots determinar si el teu contingut s'ha creat per a nens i consulta les preguntes més freqüents sobre el tema.

Nota: no considerem automàticament que tot el contingut creat per a nens sigui adequat per a ells. Hem implementat altres sistemes per determinar si el contingut de YouTube és adequat. Obtén més informació sobre la idoneïtat a YouTube explorant les preguntes més freqüents.

Anuncis en contingut creat per a nens

És possible que es continuïn mostrant anuncis de determinades categories al contingut marcat com a "creat per a nens". A més, pot ser que els espectadors d'aquest tipus de contingut vegin un anunci bumper abans i després que es mostri un anunci de vídeo. Això permet avisar-los quan comença i acaba un anunci.

Per entendre les polítiques per a anunciants sobre els anuncis en contingut "creat per a nens", consulta la nostra política d'anuncis relativa al contingut "creat per a nens".