Upload nummer med albumcover som lavet til børn

Uanset hvor du befinder dig, er du juridisk forpligtet til at overholde Children’s Online Privacy Protection Act og/eller anden lovgivning. Du er forpligtet til at fortælle os, om dine videoer er lavet til børn, hvis du laver børneindhold.
Disse funktioner er kun tilgængelige for partnere, der bruger YouTubes CMS til at administrere deres ophavsretsligt beskyttede indhold.

Som youtuber skal du indstille fremtidige og eksisterende videoer som lavet til børn eller ej. Selv youtubere, der ikke laver indhold til børn, skal indstille deres målgruppe. Det vil hjælpe os med at sikre, at de funktioner, som vi gør tilgængelige på dit indhold, er passende.

Vi vil gerne gøre det så let som muligt for dig at overholde dette, og derfor introducerer vi en ny målgruppeindstilling i YouTube Studio. Du kan indstille din målgruppe på kanalniveau eller videoniveau:

• Hvis du indstiller din målgruppe på kanalniveau, bliver alt dit fremtidige og eksisterende indhold indstillet enten som lavet til børn eller som ikke lavet til børn.
  • Hvis du indstiller din målgruppe på videoniveau, skal du indstille hver enkelt video, både eksisterende og fremtidige, som lavet til børn eller ikke lavet til børn.

Vigtigt! Derfor skal alle youtubere angive deres målgruppe

Disse ændringer er påkrævede som en del af et forlig med den amerikanske handelskommission (FTC, US Federal Trade Commission) og statsanklageren i New York og vil hjælpe dig med at overholde Children’s Online Privacy Protection Act (COPPA) og/eller anden gældende lovgivning. Uanset hvor du befinder dig, skal du fortælle os, om dine videoer er lavet til børn. Hvis du ikke angiver din målgruppe korrekt, kan det være i strid med kravene fra FTC eller andre myndigheder, hvilket kan medføre, at vi skrider til handling på din YouTube-konto. Få flere oplysninger om FTC's håndhævelse af COPPA.

Bemærk! Vi vil også bruge maskinlæringssystemer til at hjælpe os med at identificere de videoer, der tydeligvis er rettet mod en yngre målgruppe. Vi har tillid til, at du som youtuber indstiller dit indhold korrekt, men det kan ske, at vi tilsidesætter din målgruppeindstilling i tilfælde af fejl eller misbrug. Du skal dog ikke overlade det til vores systemer at indstille indholdet for dig. Vores systemer identificerer måske ikke indhold, som FTC eller andre myndigheder anser som indhold lavet til børn. Hvis du har brug for hjælp til at afgøre, om dit indhold er lavet til børn eller ej, kan du se nærmere på denne artikel i Hjælp eller søge juridisk rådgivning.

Angiv, om en video med albumcover er lavet til børn eller ej

Du kan angive, om en video med albumcover er lavet til børn ved at vælge en genre på listen nedenfor. Videoer med albumcover kan tilhøre flere genrer. Hvis en video med albumcover tilhører mindst én genre på nedenstående liste over genrer, der er lavet til børn, vil videoen med albumcover blive angivet som lavet til børn. Hvis du vil angive, at en video med albumcover ikke er lavet til børn, skal du bruge genren “Ikke til børn”. Videoer med albumcover, der ikke tilhører en genre, der er lavet til børn, fra listen nedenfor, vil også blive angivet som ikke lavet til børn. En video med albumcover kan ikke både tilhøre genren “Ikke til børn” og en af genrerne, der er lavet til børn.

Videoer med albumcover, der er angivet som eksplicitte, vil også blive angivet som ikke lavet til børn.

Genrer, der ikke er lavet til børn

• Ikke til børn

Genrer, der er lavet til børn

Baby/børn Hindi-indhold til børn
Bengali-indhold til børn Religiøse indiske sange til børn
Børn Barn
Børnemusik Børnevenligt
Børnesange Børnemusik
For børn Sange til børn
Kendte børnesange Musik for børn
Folkemusik for børn Sange for børn
Musik for børn Børn
Popmusik for børn Børn og familie
Rockmusik for børn Børnemusik
Børnesang Børnesange
Sangskrivere, der skriver til børn Børn/familie
Børn Koreansk børnemusik
Børnemusik Vuggeviser
Sange til børn Musik til børn
Børn: Familie Børnerim
Eventyr Sange til børn
Familie Portugisisk musik til børn
Generel musik til børn Spansk musik til børn

Bemærk! Vi vil også bruge maskinlæringssystemer til at hjælpe os med at identificere de videoer, der tydeligvis er rettet mod en yngre målgruppe. Vi har tillid til, at du som youtuber indstiller dit indhold korrekt, men det kan ske, at vi tilsidesætter din målgruppeindstilling i tilfælde af fejl eller misbrug. Du skal dog ikke overlade det til vores systemer at indstille indholdet for dig. Vores systemer identificerer måske ikke indhold, som FTC eller andre myndigheder anser som lavet til børn. Hvis du ikke indstiller dit indhold som lavet til børn korrekt, kan det få juridiske konsekvenser for dig eller konsekvenser for dig på YouTube. Hvis du har brug for hjælp til at afgøre, om dit indhold er lavet til børn eller ej, kan du se nærmere på denne artikel i Hjælp eller søge juridisk rådgivning.

Hvis du har indstillet målgruppen for din video, og YouTube registrerer fejl eller misbrug, bliver din video markeret som “Lavet til børn (indstillet af YouTube)”. Du vil ikke have mulighed for at ændre din målgruppeindstilling. Hvis du er uenig, kan du bruge knappen "Send feedback".bruge knappen "Send feedback".

Det sker der, når du angiver dit indhold som lavet til børn

Når dit indhold er angivet som "lavet til børn", begrænser vi, hvilke data vi indsamler, for at overholde loven. Det betyder, at vi deaktiverer visse funktioner såsom kommentarer, notifikationer og andet.

Det vigtigste er, at vi ikke viser personligt tilpassede annoncer på indhold til børn i henhold til Children's Online Privacy Protection Act (COPPA) og/eller anden gældende lovgivning. Det kan føre til et fald i omsætningen for nogle youtubere, som angiver deres indhold som lavet til børn, at der ikke vises personligt tilpassede annoncer på indhold lavet til børn. Vi forstår godt, at det kan gøre det svært for nogle youtubere, men disse foranstaltninger er vigtige for at sikre, at COPPA og anden gældende lovgivning overholdes.

Du kan se en liste over berørte funktioner nedenfor:

Hvis du angiver en video eller en livestream som lavet til børn

Når du angiver din målgruppe som "lavet til børn", begrænser vi visse funktioner for at overholde Children’s Online Privacy Protection Act (COPPA) og anden gældende lovgivning. Når dette sker, vil følgende funktioner ikke være tilgængelige på individuelle videoer og livestreams:
  • Personlige annoncer
  • Kommentarer
  • Kanalvandmærke til branding
  • Knappen Donér
  • Kort og afsluttende skærmbilleder
  • Livechat og donationer i livechats
  • Notifikationsklokken
  • Afspilning i miniafspilleren
  • Super Chat eller Super Stickers
  • Gem på playliste

Bemærk! Knappen "Bliv medlem" til kanalmedlemskaber og merchandisehylden vil ikke være tilgængelige på indhold, der er angivet som lavet til børn.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad sker der, hvis jeg indstiller målgruppen for min video forkert?

Disse ændringer er påkrævede som en del af et forlig med den amerikanske handelskommission (FTC, US Federal Trade Commission) og Statsadvokaten i New York og vil hjælpe dig med at overholde Children’s Online Privacy Protection Act (COPPA) og/eller anden gældende lovgivning. Uanset hvor du befinder dig, skal du fortælle os, om dine videoer er lavet til børn eller ej. Hvis du ikke indstiller dit indhold korrekt, kan det være i strid med FTC eller andre myndigheders krav, og vi kan skride til handling over for din YouTube-konto. Få flere oplysninger om FTC's håndhævelse af COPPA.
Bemærk! Vi vil også bruge maskinlæringssystemer til at hjælpe os med at identificere de videoer, der tydeligvis er rettet mod en yngre målgruppe. Vi har tillid til, at du som youtuber indstiller dit indhold korrekt, men det kan ske, at vi tilsidesætter din målgruppeindstilling i tilfælde af fejl eller misbrug. Du skal dog ikke overlade det til vores systemer at indstille indholdet for dig. Vores systemer identificerer måske ikke indhold, som FTC eller andre myndigheder anser som indhold lavet til børn. Hvis du har brug for hjælp til at afgøre, om dit indhold er lavet til børn eller ej, kan du se nærmere på denne artikel i Hjælp eller søge juridisk rådgivning.

Hvordan ved jeg, om jeg har indstillet målgruppen for min video korrekt?

Vi kan desværre ikke vejlede dig i, om du har indstillet dit indhold som lavet til børn korrekt, men FTC har stillet vejledning til rådighed, hvor du kan se, hvad det vil sige, at indhold er rettet mod børn (eller "lavet til børn"). FTC har i øjeblikket forskellige opdateringer af COPPA på tegnebrættet, som muligvis kan omfatte mere vejledning i denne forbindelse.
Vi vil også bruge maskinlæringssystemer til at hjælpe os med at finde indhold, der tydeligvis er lavet til børn. Du skal dog ikke overlade det til vores systemer at indstille indholdet for dig – som alle automatiserede systemer er vores ikke perfekte. Vi bliver måske nødt til at tilsidesætte din målgruppeindstilling, hvis vi registrerer fejl eller misbrug. I de fleste tilfælde vil vi dog have tiltro til din målgruppeindstilling, når vi skal afgøre, om en video er lavet til børn.
Hvis du ikke indstiller dit indhold som lavet til børn, og FTC eller andre myndigheder mener, at der er tale om indhold, som er lavet til børn, kan det få juridiske konsekvenser for dig. Du bør derfor se nærmere på denne artikel i Hjælp, eller søge juridisk rådgivning, hvis du stadig er usikker på, om dit indhold skal indstilles som lavet til børn.