Visa, rensa eller pausa visningshistorik (inloggad)

Med visningshistoriken på YouTube är det enkelt att hitta de videor du visat senast. Dessutom gör funktionen att du får bättre videorekommendationer. Du kan styra visningshistoriken genom att rensa eller pausa den. När du pausar visningshistoriken visar den inga videor du tittar på. De används inte heller för att ge dig bättre rekommendationer.

Prenumerera på vår TeamYouTube-kanal om du vill ha de senaste uppdateringarna, tips och hjälp.

Visa, rensa eller pausa visningshistorik (inloggad)

Logga in och gå till myactivity.google.com och se vilka videor du har tittat på i YouTube-appen eller på webbplatsen när du varit inloggad. Det omfattar också videor som du har tittat på i en YouTube-spelare på andra webbplatser när du varit inloggad på Google Chrome.

Ändringar du gör i kontots visningshistorik visas på alla enheter du loggar in på med kontot.

Om du har tagit bort några videor från visningshistoriken när enheten var offline kan det ta några timmar innan ändringarna synkroniseras.
Om du vill visa eller ta bort sådant du har sökt efter tidigare på YouTube öppnar du sökhistoriken.

Visa visningshistoriken

Öppna fliken Bibliotek och tryck på Historik .

Ta bort en video från visningshistoriken

Bredvid videoinformationen på sidan Historik trycker du på Mer och väljer Ta bort från visningshistoriken.

Rensa eller pausa visningshistoriken

På sidan för historik trycker du på Mer längst upp följt av Historikkontroller .

• Välj Rensa visningshistorik eller slå på Pausa visningshistorik.

Sök i visningshistoriken

1. Öppna fliken Bibliotek .
  2. Tryck på Historik .
  3. Skriv vad du letar efter i rutan märkt  Sök visningshistorik längst upp på sidan.
  4. Tryck på Sök längst ned på tangentbordet.

Mobilwebb

Visa visningshistoriken

Tryck på fliken Bibliotek och tryck på Historik.

• Ta bort en video: Tryck på Mer bredvid videoinformationen och välj Ta bort från visningshistoriken.

Rensa eller pausa visningshistoriken

Öppna Historiksidan.

• Rensa visningshistorik: Tryck på Rensa hela visningshistoriken.
  • Pausa visningshistorik: Tryck på Pausa visningshistorik.

Visa eller rensa sökhistorik

Om du vill visa eller ta bort sådant du har sökt efter tidigare på YouTube öppnar du sökhistoriken.

Om du använder YouTube Music

Läs mer om hur du hanterar visningshistoriken för YouTube Music här.